Of je in 2015 met jouw zorgverzekering in alle ziekenhuizen, klinieken en fysiotherapiepraktijken de volledige behandeling vergoed krijgt, hangt af van jouw zorgpolis. Heb je een restitutiepolis? Dan heb je vrije zorgkeuze en kun je zelf bepalen waar jij behandeld wilt worden. Maar als je een naturapolis of budgetpolis hebt, is dat niet geval. Op onze website kun je zelf opzoeken met welke ziekenhuizen, klinieken en fysiotherapeuten jouw zorgverzekeraar een contract heeft afgesloten.

Met wie heeft jouw zorgverzekeraar een contract?

Wil je weten met welke zorgverleners jouw zorgverzekeraar een contract heeft voor 2015? Controleer dit dan op onze pagina vergoeding zorgaanbieders. Je vult jouw zorgverzekeraar in en welke basisverzekering je hebt. Als je vervolgens je postcode invult en klikt op ‘Zoek zorgaanbieders’, zie je met welke ziekenhuizen, klinieken en fysiotherapeuten jouw zorgverzekeraar een contract heeft.
Bekijk contracten zorgverleners met zorgverzekeraars

Met wie heeft jouw zorgverlener een contract?

Je kunt ook bekijken met welke zorgverzekeraars jouw zorgverlener een contract heeft. Je vult je postcode of plaatsnaam in en de naam van de zorgverlener die je zoekt. Vervolgens zie je met welke zorgverzekeraars er een contract is en of je met jouw zorgpolis bij die zorgverlener de volledige behandeling vergoed krijgt. Met sommige zorgpolissen krijg je maar een deel van de behandeling vergoed. In dat geval staat er ‘deels’ naast het vinkje en zie je welke behandelingen je niet (volledig) vergoed krijgt.
Bekijk contracten zorgverleners met zorgverzekeraars

Wel of geen vrije zorgkeuze zichtbaar in vergelijking Independer

Wanneer je bij Independer zorgverzekeringen vergelijkt, zie je altijd of je vrije zorgkeuze hebt met de polis die je wilt kiezen. Wanneer je volledig vrije zorgkeuze hebt, zie je onder het kopje ‘Vrije zorgkeuze’ een vinkje staan. Verschijnt daar een kruis? Dan heb je gedeeltelijk vrije zorgkeuze. Wanneer de keuze zeer beperkt is, zie je en geel driehoekje om je te waarschuwen.

Bespaar op zorgkosten

Ben jij goed verzekerd in 2024? Vergelijk en bespaar op je nieuwe zorgverzekering

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Independer heeft een paar grote fouten gemaakt met me wat betreft het overstappen pp 31 dec 2023 van NN naar FBTO en alleen aanvraag voor Basis verzekering en niet voor Aanvullende Verzekering
4