Autoverzekering: alles over autoverzekeringen

Autoverzekering

Independer heeft ruim 11 jaar ervaring met het online vergelijken en afsluiten van autoverzekeringen. Inmiddels hebben al meer dan 300.000 consumenten hun auto via Independer verzekerd. Binnen enkele minuten vergelijkt Independer voor jou ruim 120 autoverzekeringen. Zo vind je bij Independer gegarandeerd de beste en goedkoopste autoverzekering. Je autoverzekering vergelijken levert vaak ook nog veel geld op: vaak kunnen wij je nog een extra korting geven en doordat de premies voor autoverzekeringen de laatste jaren enorm gedaald zijn levert overstappen vaak een grote besparing op.

Op deze pagina vind je al het laatste nieuws en interessante informatie rondom autoverzekeringen.

Op vakantie naar Italië? Kijk uit voor auto-inbraak

| Door: (nog geen reacties)

Autoverzekering

Bij Italië denk je vast aan la dolce vita; heerlijk eten, lekkere wijnen en mooie oude stadjes. Maar let op als je binnenkort met de auto naar Italië gaat. De afgelopen weken is het aantal inbraken in Nederlandse auto’s daar namelijk verdubbeld. Dat blijkt in ieder geval uit cijfers van Allianz Global Assistance; één van de grootste alarmcentrales in Nederland. Inbraak in je auto kun je niet altijd voorkomen, maar maak het inbrekers ook vooral niet te makkelijk. 

Meer artikelen over autoverzekering

Independer.nl doet continue onderzoek naar autoverzekeringen en publiceert regelmatig persberichten over autoverzekeringen. Hieronder vind je een overzicht van de meest recente artikelen over autoverzekeringen.

  
Verbeter je rijgedrag en bespaar premie10-08-2017
Wild dier voor je auto; uitwijken of doorrijden?03-08-2017
Op wereldreis? Dit regel je voor vertrek02-08-2017
Tips voor een minder zwarte zaterdag25-07-2017
Vrouwenverzekeraar onna-onna stopt22-07-2017

Archief autoverzekering

Ervaringen met afsluiten autoverzekering via Independer.

Lees hieronder ervaringen van andere klanten met een autoverzekering vergelijken en afsluiten via Independer.nl. Ben je op zoek naar ervaringen met een bepaalde autoverzekering? Vele consumenten hebben ook hun ervaring met hun autoverzekering achtergelaten op Independer.

  
duidelijk en snel geregeld (rating: 5/5)18 August 2017
Ben altijd top geholpen. (rating: 5/5)18 August 2017
Mapie link geregeld (rating: 5/5)18 August 2017
Vanwege de bijzonder duidelijk website met dito vragen. (rating: 5/5)18 August 2017
Makkelijke site en overzichtelijk (rating: 5/5)18 August 2017

Alle ervaringen met afsluiten autoverzekering via Independer.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603