Stel: je bent al een tijdje op zoek naar een nieuwe auto en je ziet op een zaterdag de auto van je dromen staan bij de autohandelaar. Dan is het goed om te weten dat je ook in het weekend bij Independer.nl terecht kunt voor het regelen van je autoverzekering.

Online autoverzekering afsluiten

Je kunt in de meeste gevallen direct online een autoverzekering op onze site afsluiten, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Als we je niet direct via de website kunnen verzekeren, wordt je aanvraag beoordeeld door een Independer.nl-adviseur. Heb je even niet de mogelijkheid je autoverzekering zelf online af te sluiten? Dan kun je ook contact opnemen met onze klantenservice.

Hoe weet ik of ik verzekerd ben?

Als je een autoverzekering hebt afgesloten, ontvang je per e-mail, sms of telefoon bericht dat je aanvraag is goedgekeurd. Afhankelijk van de verzekering die je hebt afgesloten, ontvang je dit bericht van Independer.nl of je verzekeraar. Zodra je bericht hebt ontvangen dat je aanvraag is goedgekeurd, kun je zonder zorgen de weg op. Je ontvangt dan zo snel mogelijk je verzekeringspolis en groene kaart. Heb je vragen over de goedkeuring van je verzekering? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Autoverzekering vergelijken

Bespaar gemiddeld 259 euro per jaar

Praat mee4 Reacties op “Je auto verzekeren in het weekend? We helpen je graag!”
  1. Said schreef op 

    Ik heb zojuist een autoverzekering afgesloten, maar geen reactie betreft goedkeuring en niemand is bereikbaar.

    1. Beste Said,

      24 December was een feestdag, we waren die dag gesloten na 17:00. Op 1e kerstdag en 2e kerstdag is ons kantoor ook gesloten. Er werken dan wel een paar collega’s vanuit huis om de binnengekomen aanvragen te beoordelen zodat die wel dekking hebben op de auto tijdens de feestdagen. Als je nog vragen hebt kun je contact opnemen met onze klantenservice.

  2. Gaelle schreef op 

    Klopt niet. Onbereikbaar buiten kantoortijden.

    1. Beste Gaelle,

      Dankjewel voor jouw kritische blik. Op dit moment zijn we niet bereikbaar buiten kantoortijden vanwege de drukte. Gelukkig is dit maar tijdelijk en zijn we binnenkort weer op de tijden bereikbaar dat u van ons gewend bent.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Snel en makkelijk geregel
10