Autoschade meld je gemakkelijk online bij Independer

| Door: (nog geen reacties)

Autoschade meld je gemakkelijk online bij IndependerAutoverzekering

Ben je bij een aanrijding betrokken of heb je op een andere manier schade aan je auto opgelopen? Vaak is een aanrijdingsformulier niet meer nodig. Is je auto verzekerd via Independer dan kun je via Mijn Independer in een paar minuten de schade online melden.

Zo meld je schade

Als je via Mijn Independer je schade meldt, krijg je verschillende meerkeuzevragen. Je krijgt alleen vragen die voor jouw situatie gelden. Foto’s, rekeningen of andere bijlagen kun je meteen uploaden. En dat zorgt ervoor dat het online melden van schade snel een eenvoudig gaat. Een ander voordeel: je melding komt direct bij ons terecht. Onze schadecoaches nemen uiterlijk de volgende werkdag contact met je op.

Wel is het handig om een aantal papieren en gegevens bij de hand te hebben. Zo vul je het formulier sneller in en kunnen wij sneller voor je aan de slag. Overigens is het geen enkel probleem als je niet alles bij de hand hebt. Dan ontvangen we de gegevens of bijlagen gewoon later van je.

Dit kun je nodig hebben voor het melden van schade:

  • je rijbewijsnummer
  • de gegevens van degene(n) die betrokken waren bij de aanrijding
  • proces-verbaal van de politie (alleen als een aangifte nodig is, bijvoorbeeld bij inbraak of diefstal)

Hoe gaat het verder?

Nadat we contact met je hebben gehad, kun je je de schade laten repareren. Wij vertellen je waar je dat het beste kunt doen. De rekening van de reparateur gaat in de meeste gevallen direct naar de verzekeraar, dus daar heb je geen omkijken meer naar. En is er sprake van een wat ingewikkelder schadegeval dan houden wij je op de hoogte van de verdere afhandeling.

Lees meer over: autoverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Esther Storm

Over Esther Storm

Esther Storm is tekstschrijver/redacteur en (mede)verantwoordelijk voor alle online en offline communicatie. Ze (her)schrijft onder meer persberichten, e-mails, teksten voor de website en het weblog en is eindredacteur van de nieuwsbrief. Esther werkt sinds 2004 bij Independer.nl. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603