Vrouwenverzekeraar onna-onna stopt

| Door: (nog geen reacties)

Vrouwenverzekeraar onna-onna stoptAutoverzekering

Na 10 jaar stopt verzekeraar onna-onna, die zich specifiek op vrouwen richt. Aandeelhouder Aegon ziet op de lange termijn geen groei voor onna-onna en besluit zich te richten op andere initiatieven. Aegon neemt de ruim 25.000 lopende autoverzekeringen onder de hoede.

Speciaal voor vrouwen

Onna-onna is in 2008 opgericht en is de eerste financiële dienstverlener die vrouwelijke eigenschappen vooropzet, zoals zorg, warmte en persoonlijke aandacht. De vrouwenverzekeraar trok regelmatig de aandacht met ludieke acties in samenwerking met DDVH, een garage voor vrouwen waar je bijvoorbeeld je nagels kon laten lakken tijdens het wachten op je auto.

Ben je verzekerd bij onna-onna?


Als je een lopende autoverzekering (of een woon- of reisverzekering) hebt bij onna-onna, kun je deze gewoon behouden. Je verzekering wordt onderbracht bij Aegon, waarbij de onna-onna voorwaarden van kracht blijven. Aegon regelt je schade-afhandeling, automatische incasso en acceptatie van je autoverzekering.

Heb je een autoverzekering bij onna-onna en denk je eraan om net als zij te verhuizen naar een andere verzekeraar? Maak dan een vergelijking van autoverzekeringen om te zien of je nog steeds goed zit. Heb je een andere vraag over je verzekering? Bel ons op 035 – 626 55 44, of neem op een andere manier contact op.

Lees meer over: autoverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603