Lening: alles over geld lenen

Lenen

Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Het is belangrijk een goede lening te vinden, met een lage rente en die goed bij jouw situatie past. De beste lening vind je gemakkelijk via Independer.nl. Je hoeft maar enkele vragen te beantwoorden en je vindt snel de beste lening. Op deze pagina vind je al het laatste nieuws en interessant informatie rondom leningen.

Bij wie kun je geld lenen met uitkering of pensioen?

| Door: (2 reacties)

Geld Lenen

Heb je een uitkering of ben je met pensioen? Dan is het moeilijker om een lening te krijgen. Toch zijn er kredietverstrekkers die je wel een lening willen verstrekken als je leeft van een uitkering of pensioen. Independer heeft haar site onlangs aangepast. Heb jij een uitkering of pensioen en wil je geld lenen? Dan zie je in onze vergelijking van leningen alleen nog maar kredietverstrekkers die jouw zeer waarschijnlijk een lening willen verstrekken.

Natuurlijk weten we niet zeker of je die lening ook krijgt. Want nadat je een lening hebt aangevraagd via Independer bekijkt een kredietverstrekker jouw situatie kritisch. Heb je bijvoorbeeld te weinig inkomen of te hoge vaste lasten? Dan geeft de kredietverstrekker jou geen lening.

RSS Feed

Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

17.680
7.401
829