Lening: alles over geld lenen

Lenen

Een lening afsluiten doe je niet zomaar. Het is belangrijk een goede lening te vinden, met een lage rente en die goed bij jouw situatie past. De beste lening vind je gemakkelijk via Independer.nl. Je hoeft maar enkele vragen te beantwoorden en je vindt snel de beste lening. Op deze pagina vind je al het laatste nieuws en interessant informatie rondom leningen.

Let jij ook scherp op je uitgaven?

| Door: (nog geen reacties)

In het nieuws

90% van de Nederlanders letten over het algemeen goed op hun uitgaven, zegt een onderzoek van Wijzer in geldzaken. De helft van de mensen die het onderzoek hebben ingevuld zegt zelfs heel goed op te letten, bijvoorbeeld door het vergelijken van financiële producten. Toch stappen minder mensen over naar een andere aanbieder dit jaar dan in 2013. Wij zetten verschillende conclusies uit dit onderzoek op een rij. Maar belangrijker nog, wat kun jij doen om nog beter op je geld te letten?

Meer artikelen lenen

Independer.nl doet continue onderzoek naar lenen en publiceert regelmatig persberichten over lenen. Hieronder vind je een overzicht van de meest recente artikelen over lenen.

  
Overgang naar IBAN: wat betekent dat voor jou?30-07-2014
Wat verandert er voor studenten aan de studiefinanciering en basisbeurs?25-07-2014
Lening afsluiten, hoe werkt dat?17-07-2014
Doorlopend krediet versus persoonlijke lening: wat past beter?07-07-2014
Koop nu, betaal later! Verstandig?25-06-2014

Archief lenen

RSS Feed

Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

24.646
8.534
910