Rabobank biedt beste persoonlijke lening

| Door: (nog geen reacties)

Rabobank biedt beste persoonlijke leningGeld Lenen

Bij Independer houden we de producten van kredietverstrekkers scherp in de gaten. Deze vergelijken we aan de hand van producteigenschappen. Zo hoef je niet meer alle kleine lettertjes te lezen. Je ziet in één oogopslag hoe goed de voorwaarden zijn. Laatst hebben wij onze beoordelingscriteria voor persoonlijke leningen kritisch onder de loep genomen. Wij hebben onder andere twee nieuwe producteigenschappen toegevoegd die we meenemen in onze beoordeling. Deze leggen we graag aan je uit. Na deze update komt Rabobank als beste uit de bus. Zij krijgen voor hun voorwaarden een 8.4. 

Vooruitbetaling

De ene maand is de andere niet. Soms hou je misschien geld over, terwijl je een maand later juist veel meer rekeningen moet betalen. Wij vinden het daarom belangrijk dat als je een keer geld over hebt, je je aflossing vooruit kunt betalen. Dit kan helaas niet bij alle kredietverstrekkers. Door dit toe te voegen aan onze vergelijking stimuleren we kredietverstrekkers hun producten te verbeteren. Doen zij dit? Dan wordt hun cijfer hoger, en daarmee ook hun plaats in het zoekresultaat.

BKR-registratie partner

Heeft je partner een negatieve BKR-registratie? Dan kan dit voor sommige kredietverstrekkers reden zijn om je aanvraag af te wijzen. Er zijn ook kredietverstrekkers die goed naar jou én jullie gezamenlijke situatie kijken. Zo bepalen zij of je een lening kunt krijgen. Misschien kun je zo ook je partner helpen om samen van de lening af te komen.

Andere producteigenschappen

Wij beoordelen persoonlijke leningen op nog meer eigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan de kosten als je eerder wil aflossen, of hoe het rentepercentage tot stand komt. Ook hier vertellen we je graag meer over.

15-2-2017  – Noot van de redactie: We ontdekten dat we een fout in dit artikel hadden gemaakt. Wij noemden  ABN AMRO, Freo en ING als aanbieders van de beste persoonlijke lening, maar dit blijkt Rabobank te zijn. Daarom hebben we dit inmiddels aangepast.

Lees meer over: geld lenen

Tweeten 0
Google+ 0
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603