Hypotheek: alles over hypotheken

Hypotheek

Als je een huis koopt is het belangrijk daar een goed passende hypotheek bij te vinden. Op onze website vind je snel de best passende hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur? Ook die kun je via Independer vinden en vergelijken. Jaarlijks vergelijken bijna 1 miljoen consumenten alle hypotheken via Independer of zoeken de beste hypotheekadviseur in hun regio. Op deze pagina vind je al het laatste nieuws en interessant informatie rondom hypotheken.

Hypotheek met NHG makkelijker voor ZZP’ers

| Door: (nog geen reacties)

Hypotheek

Voor veel mensen is het interessant om een hypotheek af te sluiten met Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Voor relatief lage kosten heb je een financieel vangnet als je door bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid je hypotheek niet meer kunt betalen. Ook je hypotheekverstrekker heeft hierdoor meer zekerheid. In ruil daarvoor betaal je een lagere hypotheekrente. Maar heb je je eigen bedrijf zonder personeel? Dan gelden voor jou als ZZP’er andere regels. Hierdoor kan het lastiger zijn om NHG af te sluiten dan voor iemand in loondienst. Daar komt gelukkig verandering in.

Meer artikelen hypotheek

Independer.nl doet continue onderzoek naar hypotheken en publiceert regelmatig persberichten over hypotheken. Hieronder vind je een overzicht van de meest recente artikelen over hypotheken.

  
Eerste hypotheek via Independer geregeld21-11-2016
Hypotheek afsluiten in 2017? 6 dingen die veranderen18-11-2016
Regel zelf online je hypotheek10-11-2016
Droomhuis wordt bereikbaar met starterslening01-11-2016
Starters kunnen online zelf een hypotheek afsluiten28-10-2016

Archief hypotheek

Nu op ons hypotheek forum

Heb je een vraag of ervaring met een specifieke hypotheekverstrekker of hypotheken in het algemeen? Op ons forum kun je in contact komen met andere klanten of geïnteresseerden. Bekijk bestaande onderwerpen of start je eigen onderwerp over hypotheek.

  
inleg spaarhypotheek, mag je ook een jaar niets inleggen24-11-2016
boeterent omzeilen14-11-2016
boeterent omzeilen14-11-2016
telt dit mee bij hypotheekberekening?07-11-2016
inleg spaarhypotheek, mag je ook een jaar niets inleggen03-11-2016

Ga naar het hypotheek forumAls je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.576
585