Hypotheek: alles over hypotheken

Hypotheek

Als je een huis koopt is het belangrijk daar een goed passende hypotheek bij te vinden. Op onze website vind je snel de best passende hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur? Ook die kun je via Independer.nl vinden en vergelijken. Jaarlijks vergelijken bijna 1 miljoen consumenten alle hypotheken via Independer.nl of zoeken de beste hypotheekadviseur in hun regio. Op deze pagina vind je al het laatste nieuws en interessant informatie rondom hypotheken.

Hypotheekadvies via webcam: past dat bij jou?

| Door: (nog geen reacties)

Hypotheek

De laatste jaren is er veel gebeurd op hypotheek gebied. Denk aan het provisieverbod;  je adviseur stuurt je (sinds januari 2013)  een nota voor het hypotheekadvies wat hij je gegeven heeft. Voor die tijd zaten die kosten versleuteld in de prijs van het product wat je afsloot. Veel hypotheekadviseurs zijn vanaf dat moment ook goed gaan kijken naar de service die zij bieden. Ook zijn er nieuwe partijen bij gekomen die inspelen op veranderingen in de behoefte van sommige mensen. Zo zijn er bijvoorbeeld hypotheekadvieskantoren die alleen adviseren via een webcam of alleen bij je thuis komen.

Meer artikelen hypotheek

Independer.nl doet continue onderzoek naar hypotheken en publiceert regelmatig persberichten over hypotheken. Hieronder vind je een overzicht van de meest recente artikelen over hypotheken.

  
Vraag naar startersleningen verdubbeld14-07-2014
Serviceabonnement niet altijd nodig24-06-2014
Minder huizen verkocht door lagere NHG16-06-2014
Hypotheekrente op laagste punt ooit30-05-2014
AH Finance uit Diemen opnieuw winnaar Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2014’20-05-2014

Archief hypotheek

Nu op ons hypotheek forum

Heb je een vraag of ervaring met een specifieke hypotheekverstrekker of hypotheken in het algemeen? Op ons forum kun je in contact komen met andere klanten of geïnteresseerden. Bekijk bestaande onderwerpen of start je eigen onderwerp over hypotheek.

  
vraag over einde hypotheek na dertig jaar10-07-2014
Ontslag nemen voor passeren (met direct nieuw contract)09-07-2014
vraag over einde hypotheek na dertig jaar08-07-2014
Ontslag nemen voor passeren (met direct nieuw contract)04-07-2014
Ontslag Hoofdelijke Aansprakelijkheid ivm scheiding (ABN)22-05-2014

Ga naar het hypotheek forum

RSS Feed

Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

21.380
8.582
875