Hypotheek: alles over hypotheken

Hypotheek

Als je een huis koopt is het belangrijk daar een goed passende hypotheek bij te vinden. Op onze website vind je snel de best passende hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur? Ook die kun je via Independer.nl vinden en vergelijken. Jaarlijks vergelijken bijna 1 miljoen consumenten alle hypotheken via Independer.nl of zoeken de beste hypotheekadviseur in hun regio. Op deze pagina vind je al het laatste nieuws en interessant informatie rondom hypotheken.

Aflossen hypotheek razend populair

| Door: (nog geen reacties)

Productnieuws

De spaarrente is nog steeds erg laag. Dit is de voornaamste reden dat extra aflossen op de hypotheek nog steeds zo populair is. Dit blijkt uit de woonindex van de ING. Inmiddels overweegt ruim 25% van alle huizenbezitters om af te lossen op de hypotheek. Vorig kwartaal was dit nog 20%. Één op de drie eigenaren heeft inmiddels ook tussentijds een aflossing gedaan.

Nu op ons hypotheek forum

Heb je een vraag of ervaring met een specifieke hypotheekverstrekker of hypotheken in het algemeen? Op ons forum kun je in contact komen met andere klanten of geïnteresseerden. Bekijk bestaande onderwerpen of start je eigen onderwerp over hypotheek.

  
Generatie hypotheek22-09-2014
Generatie hypotheek19-09-2014
Restschuld betalen uit verschil woningwaarde en koopsom?09-09-2014
Restschuld betalen uit verschil woningwaarde en koopsom?04-09-2014
bkr a2 codering en hypotheek19-08-2014

Ga naar het hypotheek forum

RSS Feed

Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

24.164
8.531
905