Hypotheek: alles over hypotheken

Hypotheek

Als je een huis koopt is het belangrijk daar een goed passende hypotheek bij te vinden. Op onze website vind je snel de best passende hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur? Ook die kun je via Independer.nl vinden en vergelijken. Jaarlijks vergelijken bijna 1 miljoen consumenten alle hypotheken via Independer.nl of zoeken de beste hypotheekadviseur in hun regio. Op deze pagina vind je al het laatste nieuws en interessant informatie rondom hypotheken.

Met aflossingsvrije hypotheek hogere maandlasten na verhuizing

| Door: (nog geen reacties)

Hypotheek

De meeste huiseigenaren zeggen dat ze op de hoogte zijn van de nieuwe regels op de woningmarkt. Toch denkt bijna de helft van de mensen met een volledig aflossingsvrije hypotheek dat de maandlasten niet stijgen bij het kopen van een nieuw huis. Dit blijkt uit onderzoek van platform ‘Wijzer in geldzaken’.

Eén van deze nieuwe regels is dat de volledig aflossingsvrije hypotheek bij nieuwe hypotheken niet meer mogelijk is.  Als je een aflossingsvrije hypotheek hebt en je woonsituatie verandert niet, merk je hier niets van. Maar ga je een nieuw huis kopen? Dan gaan in de meeste gevallen je maandlasten stijgen omdat je moet gaan aflossen.

Meer artikelen hypotheek

Independer.nl doet continue onderzoek naar hypotheken en publiceert regelmatig persberichten over hypotheken. Hieronder vind je een overzicht van de meest recente artikelen over hypotheken.

  
Eén op de drie huizen staat onder water25-03-2014
Eén op de vijf huiseigenaren gaat aflossen24-03-2014
Overwaarde op je huis? Vraag lagere hypotheekrente20-03-2014
Een second opinion voor je hypotheekadvies: hoe werkt dat precies?18-03-2014
Hypotheekrente voor 5 jaar vast op laagste punt in 30 jaar17-03-2014

Archief hypotheek

Nu op ons hypotheek forum

Heb je een vraag of ervaring met een specifieke hypotheekverstrekker of hypotheken in het algemeen? Op ons forum kun je in contact komen met andere klanten of geïnteresseerden. Bekijk bestaande onderwerpen of start je eigen onderwerp over hypotheek.

  
hypotheek met een gedeeltelijke wao en gedeeltelijke arbeid17-04-2014
Hypotheek met BKR nog mogelijk?17-04-2014
Hypotheek Nederlandse woning als je in het buitenland woont.16-04-2014
hypotheek met een gedeeltelijke wao en gedeeltelijke arbeid02-04-2014
Hypotheek met BKR nog mogelijk?01-04-2014

Ga naar het hypotheek forum

RSS Feed

Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

17.916
7.653
836