Hypotheek: alles over hypotheken

Hypotheek

Als je een huis koopt is het belangrijk daar een goed passende hypotheek bij te vinden. Op onze website vind je snel de best passende hypotheek voor jouw persoonlijke situatie. Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur? Ook die kun je via Independer vinden en vergelijken. Jaarlijks vergelijken bijna 1 miljoen consumenten alle hypotheken via Independer of zoeken de beste hypotheekadviseur in hun regio. Op deze pagina vind je al het laatste nieuws en interessant informatie rondom hypotheken.

Independer: Online hypotheekadvies straks voor 500 euro

| Bron: AMweb.nl(nog geen reacties)

Independer.nl in de media

Na een onderbreking van 8 jaar gaat Independer opnieuw bemiddelen in hypotheken. De online tussenpersoon gaat vanaf de zomer hypotheken aanbieden via execution only. Op iets langere termijn wil Independer het complete adviestraject online aanbieden waarbij een richtprijs van 500 euro volgens de vergelijkingssite haalbaar is. Negen vragen aan directeur Ruud Martens.

Toen jullie in 2009 stopten met hypotheken was de reden dat de consument volgens jullie nog niet klaar was voor online hypotheken. Nu wel?

“We zien een trend ontstaan waarbij ook hypotheekadvies volledig computergestuurd gegeven gaat worden. Door artificial intelligence is technologisch veel meer mogelijk. Daarnaast maakt ook de regelgeving op hypotheekterrein het makkelijker om online te sluiten. Je hebt het nu hoofdzakelijk over annuïtair en lineair en de fiscale aftrek wordt ook langzaam naar beneden gebracht.”

Meer artikelen hypotheek

Independer.nl doet continue onderzoek naar hypotheken en publiceert regelmatig persberichten over hypotheken. Hieronder vind je een overzicht van de meest recente artikelen over hypotheken.

  
Independer: hypotheekadvies daalt naar 500 euro24-04-2016
Via welke weg sloot jij vorig jaar je hypotheek af?12-02-2016
Huis kopen in 2016? Alle veranderingen op een rij28-12-2015
Hypotheekrente 10 jaar vast voor het eerst lager dan 2%24-12-2015
Hypotheekrente blijft maar dalen24-12-2015

Archief hypotheek

Nu op ons hypotheek forum

Heb je een vraag of ervaring met een specifieke hypotheekverstrekker of hypotheken in het algemeen? Op ons forum kun je in contact komen met andere klanten of geïnteresseerden. Bekijk bestaande onderwerpen of start je eigen onderwerp over hypotheek.

  
Saldo spaarhypotheek gebruiken voor kopen nieuwe woning26-04-2016
Aflossing spaarhypotheek op hypotheek26-04-2016
Saldo spaarhypotheek gebruiken voor kopen nieuwe woning21-04-2016
Aflossing spaarhypotheek op hypotheek10-04-2016
Hypotheek houten recreatiewoning22-03-2016

Ga naar het hypotheek forumAls je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.565
560