Eerste hypotheek via Independer geregeld

| Door: (nog geen reacties)

Hypotheek

Bij Independer kun je sinds kort zelf je hypotheek afsluiten. Daarvoor kon je bij ons alleen een hypotheekadviseur zoeken en hypotheekrentes vergelijken. Vorige week donderdag was een bijzondere dag. Voor onze eerste klant is de hypotheek officieel helemaal rond. Een feestelijk moment voor ons, maar vooral voor de klant. Wij hebben hem daarom bij de notaris met een bezoekje verrast.

Overdracht bij de notaris

Sluit je via ons een hypotheek af? Dan helpen we je hiermee tot aan het moment van passeren bij de notaris. Dit betekent dat het huis officieel aan je wordt overgedragen. Afgelopen donderdag was het voor onze eerste klant zover. Hij heeft zelf via Independer zijn hypotheek geregeld, en kon naar de notaris. Dat moment wilden wij niet zomaar voorbij laten gaan. Wij hebben hem daar opgezocht en verrast met een bloemetje, als dank voor het vertrouwen in ons. Deze klant is het levende bewijs dat je een hypotheek zelf kunt afsluiten.

Zo regel je zelf je hypotheek

Je hypotheek regel je bij Independer helemaal zelf, zonder advies. Enige kennis van en ervaring met hypotheken heb je dus wel nodig. Zo ben je in staat om zelf alle belangrijke keuzes te maken en ken je de eventuele risico’s. Bij Independer willen we voorkomen dat je keuzes maakt waar je later spijt van krijgt. Je maakt daarom ook een kennistest, waarvoor je (in één keer) moet slagen. We leggen wel alle hypotheektermen en keuzemogelijkheden aan je uit. Hier mag je ons dan ook alles over vragen. Op dit moment kunnen we je alleen helpen als je je eerste (bestaande) huis koopt en als je in loondienst bent. We willen dit snel uitbreiden zodat je ook als ZZP’er en doorstromer bij ons terecht kunt.

Lees meer over: hypotheek

Tweeten 0
Google+ 0

Ben je benieuwd of jouw hypotheekadviseur je een goed en volledig advies heeft gegeven? Vul onze online vragenlijst in en ontvang direct een gratis adviesrapport.

Saskia Schravemade

Over Saskia Schravemade

Saskia is het aanspreekpunt voor alle hypotheekadviseurs binnen onze hypotheekafdeling. Zij helpt hypotheekkantoren op weg om met de juiste informatie op onze website te staan. Daarnaast schrijft zij op het weblog over alles wat met hypotheken te maken heeft. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603