Droomhuis gespot? Bij Independer regel je online de beste hypotheek

| Door: (nog geen reacties)

Hypotheek

Morgen is het Open Huizen Dag. Een dag waarop iedereen die z’n huis te koop heeft aangeboden de deuren openzet voor bezoek. Maar wat nou als je daar je droomhuis tegenkomt? Het liefst wil je dan meteen alles regelen: een hypotheek afsluiten, alle verzekeringen regelen en een afspraak met de notaris maken. Bij Independer willen we je dit zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom kun je bij ons zelf online je hypotheek afsluiten.

Online zelf je hypotheek afsluiten moeilijk? Nee joh!

Bij Independer kun je zelf online je hypotheek afsluiten. We geven je hierbij geen advies, maar maak je geen zorgen: we helpen je van a tot z met het afsluiten van je hypotheek. Dit heet execution only: je kiest zelf welke hypotheek je sluit en wij helpen je om de hypotheek rond te krijgen. Het is belangrijk dat je genoeg van hypotheken af weet. Bijvoorbeeld wat een annuïteiten- en een lineaire hypotheek inhoudt en welke risico’s je loopt als je een hypotheek afsluit.

Kennistest

Om te bepalen of je genoeg weet van hypotheken vragen we je (als je via ons een hypotheek aanvraagt) een kennistest te doen. Ben je geslaagd? Gefeliciteerd! Dan kun je direct doorgaan met je aanvraag. Niet geslaagd? Dan raden we je aan hypotheekadvies te vragen bij een hypotheekadviseur. Kijk op onze website om te zien welke hypotheekadviseur bij jou in de buurt de beste beoordeling krijgt.

Aan de slag

Ben je starter of doorstromer? En werk je in loondienst? Dan kun je online bij ons je hypotheek aanvragen. Als je een aanvraag op onze website doet, vul je eerst je persoonlijke gegevens in. Denk bijvoorbeeld aan je salaris en de koopsom van het huis. Geen zorgen: we gaan hier natuurlijk voorzichtig mee om. Daarna nemen we contact met je op om je aanvraag te doorlopen en je te vertellen wat de hypotheekaanbieder allemaal nodig heeft.

Benieuwd naar het hele stappenplan? Je leest het op onze website.

In de toekomst bij Independer

Het liefst helpen we iedereen die een hypotheek zonder advies wil. Daarom werken we hard door om dit mogelijk te maken. Zo helpen we op korte termijn mensen die een nieuwbouwhuis willen kopen. Kun je straks als ZZP-er bij ons terecht. En zorgen we er eind dit jaar voor dat je ook als oversluiter bij ons je hypotheek kunt regelen.

Lees meer over: hypotheek

Tweeten 0
Google+ 0

Ben je benieuwd of jouw hypotheekadviseur je een goed en volledig advies heeft gegeven? Vul onze online vragenlijst in en ontvang direct een gratis adviesrapport.

Saskia Schravemade

Over Saskia Schravemade

Saskia is het aanspreekpunt voor alle hypotheekadviseurs binnen onze hypotheekafdeling. Zij helpt hypotheekkantoren op weg om met de juiste informatie op onze website te staan. Daarnaast schrijft zij op het weblog over alles wat met hypotheken te maken heeft. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603