“Ik betaal nu een extreem lagere premie”

| Bron: Diabetesvereniging Nederland(nog geen reacties)

Independer.nl in de media

Joost Kooreman stapte onlangs over naar de DVN overlijdensrisicoverzekering op maat. En met resultaat! “Ik heb aan drie kanten voordeel gehad: ik ben langer verzekerd, voor een hoger bedrag en mijn premie is een stuk lager.”

Joost vertelt: “Ik ben in het verleden vaak met mijn verzekeraar in gesprek gegaan. Ik vind het belachelijk dat je standaard zoveel meer premie moet betalen omdat je diabetes hebt. Je betaalt al gauw drie keer meer premie. Ik vind: kijk eens naar het individu.” “Ik zag via social media dat DVN met Independer de ‘overlijdensrisicoverzekering op maat’ had ontwikkeld. Ik heb me aangemeld en dacht eerlijk gezegd eerst ‘het zal mij benieuwen’.

Maar het proces dat volgde is echt heel goed gegaan. Ze namen snel contact met me op en ik kreeg uiteindelijk zo’n vijf verschillende offertes. Uiteindelijk komt het er voor mij op neer dat ik nu een extreem lagere premie betaal. Daardoor heb ik de afsluitkosten er in vier maanden uit en dan heb ik het nog niet eens over wat ik op de lange duur bespaar… Ook ben ik nu voor een hoger bedrag verzekerd. Daar voel ik me gelijk een stuk beter door, want ik wil als kostwinner graag goed verzekerd zijn.”

Ook diabetes? We helpen je graag

Independer wil verzekeren voor iedereen gemakkelijk maken, ook als dat niet zo vanzelfsprekend is. Diabetesvereniging Nederland komt op voor de belangen van mensen met diabetes. Daarom zijn we heel blij dat we met dit speciale traject mensen met diabetes op een gemakkelijke en snelle manier aan een overlijdensrisicoverzekering kunnen helpen. Lees meer over diabetes en je overlijdensrisicoverzekering.

Bron: Diabetesvereniging Nederland

Lees meer over: overlijdensrisicoverzekering

Tweeten 0
Google+ 0

Op zoek naar een goedkope overlijdensrisicoverzekering? Vergelijk vrijwel alle overlijdensrisicoverzekeringen en sluit de voordeligste af.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603