‘Premies levensverzekering te hoog’

| Bron: Nu.nl(nog geen reacties)

Independer.nl in de media

AMSTERDAM – Mensen die een overlijdensrisicoverzekering hebben, zoals het geval is bij veel huiseigenaren, betalen vaak te veel premie voor deze verzekering.

Volgens de vergelijkingssite Independer.nl maandag betalen mensen over de hele looptijd tot ruim 9.500 euro teveel aan premie.

Bezitters van een overlijdensrisicoverzekering betalen volgens de site gemiddeld 500 euro teveel per jaar.

Veel mensen zouden zich niet realiseren dat ze veel kunnen besparen op zo’n verzekering. Maar 11 procent van de verzekerden zou van plan zijn om te kijken of er op de verzekering kan worden bespaard. Veel eerder wordt gekeken of kan worden bezuinigd op de auto- of inboedelverzekering.

Differentiatie
De grote prijsverschillen in de premies voor levensverzekeringen zouden volgens Independer zijn ontstaan omdat een paar verzekeraars hun premies fors hebben verlaagd en anderen meer differentiatie aanbrengen in de premies.

Consumenten die al een verzekering hebben, profiteren meestal niet van de lagere premies, zij zouden zelf het initiatief moeten nemen te gaan rondkijken.

Bron: Nu.nl

Lees meer over: overlijdensrisicoverzekering

Tweeten 0
Google+ 0

Op zoek naar een goedkope overlijdensrisicoverzekering? Vergelijk vrijwel alle overlijdensrisicoverzekeringen en sluit de voordeligste af.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603