Annuleringsverzekering voor singles bij Europeesche

| Door: (nog geen reacties)

Annuleringsverzekering voor singles bij EuropeescheIn het nieuws

In navolging van Unigarant, die vorig jaar als eerste een single-omboekverzekering ontwikkelde, komt nu ook Europeesche  in samenwerking met noSun Reizen met een annuleringsverzekering voor alleenstaanden.

De singleverzekering van Europeesche is een uitbreiding op de gewone annuleringsverzekering. Voor een extra premie van 1% van de reissom kunnen vrijgezellen die niet zeker weten of ze tegen de tijd dat de reis wordt gemaakt nog steeds alleen op vakantie willen, tot vier weken voor vertrek annuleren. De volledige reissom wordt dan gerestitueerd. Volgens noSun blijken singles het boeken van een vakantie vaak uit te stellen, omdat ze hopen binnen afzienbare tijd een partner te vinden. Een dergelijke verzekering kan twijfelaars over de streep trekken.

Lees meer over: reisverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Esther Storm

Over Esther Storm

Esther Storm is tekstschrijver/redacteur en (mede)verantwoordelijk voor alle online en offline communicatie. Ze (her)schrijft onder meer persberichten, e-mails, teksten voor de website en het weblog en is eindredacteur van de nieuwsbrief. Esther werkt sinds 2004 bij Independer.nl. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603