FBTO verhoogt premie van beide polissen in 2016

| Door: (nog geen reacties)

FBTO verhoogt premie van beide polissen in 2016In het nieuws

Zowel de naturapolis als de restitutiepolis van FBTO wordt in 2016 iets duurder. In vergelijking met veel andere zorgverzekeraars valt de premiestijging mee. De naturapolis kost volgend jaar € 94,25 per maand (dit jaar nog € 92,-) en de restitutiepolis stijgt naar € 99,95 per maand (dit jaar nog € 98,50).

Aanvullende modules iets duurder

Ook in 2016 kun je bij FBTO het gehele jaar aanvullende modules aanzetten, bijvoorbeeld voor zorg in het buitenland, gezichtszorg en alternatieve geneeswijzen. De module gaat dan in op de 1e van de volgende maand en blijft gelden tot en met 31 december 2016. Je kunt deze niet tussentijds uitzetten. De modules Spieren & Gewrichten en Tand kun je niet het hele jaar door aanzetten. Deze modules kies je tegelijk met je basisverzekering.

De premies van de verschillende modules gaan wel iets omhoog. De exacte hoogte hangt af van je leeftijd.

 

Lees meer over: zorgverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Ferdy Cornelissen

Over Ferdy Cornelissen

Ferdy is online marketeer en schrijft over onze verzekeringsproducten. Hij zorgt ervoor dat ingewikkelde verzekeringstaal begrijpelijk en eenvoudig leesbaar is. Hij doet dit op onze website, maar ook daarbuiten en houdt ook contact met journalisten en vakgenoten. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603