Premies opstalverzekeringen gaan flink stijgen

| Door: (1 reactie)

In het nieuws

Omdat we de afgelopen jaren te maken hebben gehad met extreem weer zullen grote verzekeraars de premies voor opstalverzekeringen de komende periode verhogen. Hierdoor zullen honderdduizenden mensen in Nederland te maken gaan krijgen met een flinke premieverhoging.

Voor zover nu bekend zal Centraal Beheer de premie het meest verhogen. Per 1 mei zal hun premie 15% stijgen. Op dit moment is de gemiddelde jaarpremie € 207.-, wat een gemiddelde stijging van ruim € 30.- per jaar betekent. Delta Lloyd heeft een premiestijging van 5% doorgevoerd en Nationale Nederlanden heeft aangegeven de premie met 8% te verhogen.

‘De aanleiding is vooral extra waterschade de afgelopen jaren’, zegt Viola Teepe van Centraal Beheer tegen het Algemeen Dagblad. De premieverhoging wordt pas doorgevoerd als jouw polis verlengd wordt, dit is jaarlijks op de contractsvervaldatum. Op deze datum kan je ook overstappen naar een andere verzekeraars. Hou dan wel rekening met een opzegtermijn van meestal een maand. Maak gemakkelijk en snel een vergelijking van opstalverzekeringen.

Lees meer over: opstalverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Sharon Gerritsen

Over Sharon Gerritsen

Sharon is als E-Commerce Manager o.a. verantwoordelijk voor onze vergelijking van je reis-, woon-, en zorgverzekering, onderzoeken en de website voor deze vergelijkingen. Inmiddels werkt Sharon ruim 11 jaar bij Independer.nl. Lees verder

1 Reactie op dit artikel
  1. Ik heb zojuist de premie gekregen. Was eerst Interpolis met €528 per jaar. Is nu NN en € 765 per jaar. Dat kan toch niet? Zij kunnen de boom in.

    Rene 15 november 2012 om 19:41
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603