Promovendum, Besured en National Academic vinden nieuwe risicodrager

| Door: (nog geen reacties)

Promovendum, Besured en National Academic vinden nieuwe risicodragerIn het nieuws

De zorgverzekeringen van Promovendum, Besured en National Academic blijven bestaan. VGZ was jarenlang de risicodrager van deze verzekeringen maar heeft besloten ermee te stoppen. Daarom moest er worden gezocht naar een nieuwe risicodrager. Dat is geen Nederlandse verzekeraar geworden, maar een dochter van een grote Zwitserse verzekeraar (iptiQ).

IptiQ is een bedrijf dat samen met verzekeraars producten aanbiedt die consumenten moeten beschermen tegen financiële onzekerheden en tegenslagen. IptiQ is 100% dochter van Swiss Re, een grote internationale herverzekeraar, die al 150 jaar bestaat. Voor Independer is iptQ geen onbekende, want wij verkopen een overlijdensrisicoverzekering van deze verzekeraar.

Lees meer over: zorgverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Esther Storm

Over Esther Storm

Esther Storm is tekstschrijver/redacteur en (mede)verantwoordelijk voor alle online en offline communicatie. Ze (her)schrijft onder meer persberichten, e-mails, teksten voor de website en het weblog en is eindredacteur van de nieuwsbrief. Esther werkt sinds 2004 bij Independer.nl. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603