Reis annuleren vanwege inreisverbod VS

| Door: (nog geen reacties)

Reis annuleren vanwege inreisverbod VSIn het nieuws

Door het inreisverbod dat president Trump heeft ingesteld, mogen mensen uit zeven islamitische landen de Verenigde Staten niet meer in. Het gaat om mensen die een paspoort hebben van een van volgende landen: Syrië, Irak, Iran, Libië, Somalië, Sudan en Jemen. Inmiddels heeft Trump het inreisverbod wat afgezwakt en mogen mensen met een dubbele nationaliteit wel weer de VS in.

Neem contact op met je reisverzekeraar

Woon je in Nederland en heb je alleen een paspoort uit een van bovenstaande landen dan mag je voorlopig de VS niet in. Was je van plan om binnenkort bijvoorbeeld voor je werk of voor familiebezoek naar de VS te gaan, dan moet je de reis helaas annuleren of uitstellen. Heb je een annuleringsverzekering? Neem dan even contact op met je verzekeraar om te horen of je de gemaakte kosten vergoed krijgt. Je moet de annuleringsverzekering wel hebben afgesloten voordat president Trump zijn besluit bekend heeft gemaakt en ook het ticket vóór 27 januari 2017 hebben geboekt.

Lees meer over: reisverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Esther Storm

Over Esther Storm

Esther Storm is tekstschrijver/redacteur en (mede)verantwoordelijk voor alle online en offline communicatie. Ze (her)schrijft onder meer persberichten, e-mails, teksten voor de website en het weblog en is eindredacteur van de nieuwsbrief. Esther werkt sinds 2004 bij Independer.nl. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603