EK-finale reisverzekering bij de Europeesche

| Door: (1 reactie)

EK-finale reisverzekering bij de EuropeescheIn het nieuws

Ben je dit jaar op vakantie tijdens het EK? Mocht Nederland in de finale terecht komen en dreig je daardoor de finale te missen, kun je die toch nog in eigen land kijken. Europeesche Verzekeringen biedt namelijk een speciale reisverzekering aan waarmee de annuleringskosten vergoed worden voor Nederlanders die op vakantie zijn en liever thuis de finale willen kijken.

Voorwaarden EK-finale verzekering

Sluit je deze reisverzekering af? Dan is een finaleplaats voor het Nederlands Elftal een geldige annuleringsreden. De verzekering kost 1% van de reissom. Je kunt de reisverzekering tot uiterlijk 26 juni 2012 afsluiten in combinatie met een annuleringsverzekering van de Europeesche. Wil je de verzekering afsluiten? Dan kun je het beste contact opnemen met de Europeesche.

EK editie Hulp op Zak app Europeesche

De Europeesche heeft in het licht van het EK ook hun app ‘Hulp op Zak‘ uitgebreid met extra informatie over de Oekraïne en Polen. Met deze app kun je als reiziger makkelijk medische informatie inzien van je (toekomstige) vakantieland.

Lees meer over: reisverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Sharon Gerritsen

Over Sharon Gerritsen

Sharon is als E-Commerce Manager o.a. verantwoordelijk voor onze vergelijking van je reis-, woon-, en zorgverzekering, onderzoeken en de website voor deze vergelijkingen. Inmiddels werkt Sharon ruim 11 jaar bij Independer.nl. Lees verder

1 Reactie op dit artikel
  1. Pas op! Deze reisverzekering bedrijf heeft veel mensen belazerd, ze zijn heel professioneel om schadeclaims af te wijzen!!!!
    Je mag klant worden hoelang jij wilt ,en natuurlijk premie betalen. Daarnaast beloven zij dat alles is gedekt en goed kan vergoeden.
    Alleen wanneer de klant vergoeding vraagt, dan word je niet meer als een klant gezien maar als een bedelaar of een crimineel gezien. En je krijgt geen cent vergoed. Dus beter naar een ander Reisverzekering bedrijf.

    wob 16 april 2014 om 08:18
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.606
603