Zorg belangrijk thema bij komende verkiezingen

| Door: (nog geen reacties)

Zorg belangrijk thema bij komende verkiezingenIn het nieuws

Op 12 september zijn de Tweede Kamerverkiezingen voor een nieuw kabinet. Het lijkt er op dat de kwaliteit en de betaalbaarheid van zorg de twee belangrijkste thema’s voor veel kiezers zullen zijn. EenVandaag heeft de leden van hun panel hier in een enquête naar gevraagd.

Eigen bijdrage en dekking belangrijke thema’s

Ruim een kwart van de 28.000 mensen die deze enquête hebben ingevuld, zegt dat ze zorg het belangrijkste thema vinden. Het gaat dan vooral om de eigen bijdrage en de dekking van het basispakket. Deze dekking in de zorgverzekering is de afgelopen jaren steeds minder geworden. Ook voor 2013 wordt naar verwachting de dekking nog meer teruggeschroefd.

ProDemos heeft de enquête afgenomen. Zij zullen de uitkomsten hiervan gebruiken voor het maken van de StemWijzer. Met de StemWijzer kun je bij 30 stellingen aangeven hoe jij hierover denkt. Aan het eind krijg je een stemadvies.

Overstappen zorgverzekering 2013

Je kunt nu nog niet wisselen van zorgverzekering. Je kunt je bij Independer.nl wel vast aanmelden voor de Zorgpremie Alert 2013. Je ontvangt van ons dan een berichtje zodra de nieuwe premies voor 2013 bekend zijn en je die op onze site kunt vergelijken. Bekijk alles over de zorgverzekering 2013. Wil je overstappen van zorgverzekering in 2013? Dan moet je voor 1 januari je zorgverzekering opzeggen.

Lees meer over: zorgverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Sharon Gerritsen

Over Sharon Gerritsen

Sharon is als E-Commerce Manager o.a. verantwoordelijk voor onze vergelijking van je reis-, woon-, en zorgverzekering, onderzoeken en de website voor deze vergelijkingen. Inmiddels werkt Sharon ruim 11 jaar bij Independer.nl. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.610
603