Zwitserleven stopt met sparen

| Door: (1 reactie)

Zwitserleven stopt met sparenIn het nieuws

Zwitserleven gaat stoppen met Zwitserleven Sparen. Dat heeft de verzekeraar gisteren bekendgemaakt. Zwitserleven kiest ervoor om verzekeraar te zijn en daar past een spaarbank niet bij. Per vandaag is het dan ook niet meer mogelijk om een nieuwe spaarrekening bij Zwitserleven te openen.

Naar SNS

Heb je een spaarrekening bij Zwitserleven? Dan wordt deze rekening in het tweede kwartaal van 2017 omgezet naar een SNS-spaarrekening. Uiteraard gaat je spaargeld mee naar SNS. En erg handig, je rekeningnummer verandert niet.

Rente verandert niet

Heb je een variabele rente dan blijft deze variabel. De rentes van Zwitserleven en SNS zijn op dit moment gelijk dus de omzetting maakt geen verschil. Heb je een spaardeposito met een vaste rente? Dan houd je die rente bij SNS.

Liever niet naar SNS?

Wil je je rekening niet laten omzetten naar SNS dan kun je je spaarrekening beëindigen tot en met het tweede kwartaal van 2017. Ook je spaardeposito kun je beëindigen en daarmee kosteloos je tegoed opnemen.

Lees meer over: sparen

Tweeten 0
Google+ 0

Independer.nl helpt je om gemakkelijk op de hoogte te blijven van de beste spaarrekeningen met de hoogste rentes. Meld je je aan voor de gratis Rentealert dan sturen we je een bericht als er een hogere spaarrente beschikbaar is.

1 Reactie op dit artikel
  1. Keurig uitgelegd.
    Gr.
    Joop.

    Joop Martinali 21 februari 2017 om 10:00
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603