Inboedelverzekering: alles over inboedelverzekeringen

Woonverzekering

Ons team van experts helpt je de beste inboedelverzekering te vinden. Al meer dan 20.000 consumenten hebben hun inboedelverzekering via Independer afgesloten. Ontdek nu zelf hoe makkelijk jij geld kunt besparen. Op deze pagina vind je al het laatste nieuws en interessant informatie rondom inboedelverzekeringen. Stel je vraag of opmerking over je inboedelverzekering op ons forum.

Inboedelverzekering: overdrijf het niet

| Bron: De Volkskrant(nog geen reacties)

Independer.nl in de media

Er waart een nieuwe golf van ‘verzekeringsgekte’ over Nederland. Al die glimmende hebbedingetjes willen we verzekerd zien. Maar wees beducht voor oververzekering.

Door de populariteit van iPads, iPhones en andere kostbare consumentenelektronica is de inboedelverzekering aan een revival bezig. Mensen vinden de verzekering van de huisraad interessant nu al die glimmende technologische snufjes in de huiskamer zijn doorgedrongen.

Verzekeraars spelen daarop gretig in en hebben hun oude polissen afgestoft. De verzekering diende vroeger puur om de stoelen, tafels en ander attributen in huis tegen het allergrootste onheil te beschermen, zoals brand, blikseminslag of totale verwoesting. Inmiddels zijn uitgebreide varianten de norm, waarbij verzekeraars spullen vergoeden bij diefstal en zelfs bij schade door stommiteiten. Denk aan een kind dat vaders laptop van tafel stoot. ‘Het aantal claims groeit de laatste jaren, maar de bedragen zijn gemiddeld klein’, zegt een woordvoerder van het Verbond van Verzekeraars.

Meer artikelen inboedelverzekering

Independer.nl doet continue onderzoek naar inboedelverzekeringen en publiceert regelmatig persberichten over inboedelverzekeringen. Hieronder vind je een overzicht van de meest recente artikelen over inboedelverzekeringen.

  
Veranderingen aan jouw huurhuis: is dat verzekerd?12-01-2015
Nationale-Nederlanden verhoogt premies verzekeringen23-12-2014
Verzekeraars beperken vaak dekking inboedelverzekering in grote stad10-11-2014
Schade eerste herfststorm valt mee23-10-2014
Hoger risico op inbraak in Vinexwijken09-10-2014

Archief inboedelverzekering

Nu op ons inboedelverzekering forum

Heb je een vraag of ervaring met een specifieke inboedelverzekeraar of lenen in het algemeen? Op ons forum kun je in contact komen met andere klanten of geïnteresseerden. Bekijk bestaande onderwerpen of start je eigen onderwerp over lenen.

  
waterschade zelf herstellen ipv door schildersbedrijf25-02-2015
waterschade zelf herstellen ipv door schildersbedrijf19-02-2015
afgesloten door NN23-01-2015
waterschade13-01-2015
waterschade13-01-2015

Ga naar het inboedelverzekering forum

RSS Feed


Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

28.513
8.597
965