Korting op je inboedelverzekering met een Politiekeurmerk Veilig Wonen

| Door: (nog geen reacties)

Korting op je inboedelverzekering met een Politiekeurmerk Veilig WonenInboedelverzekering

Heeft jouw woning dankzij goed hang-en-sluitwerk een Politiekeurmerk Veilig Wonen? Dan krijg je meestal korting op de premie van je inboedelverzekering. Dit is iets wat veel mensen niet weten. De meeste nieuwbouwwoningen worden zelfs standaard opgeleverd met het keurmerk.

Politiekeurmerk Veilig Wonen

Voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen is niet alleen goed hang-en-sluitwerk bij deuren en ramen nodig. Ook goede verlichting en het gebruik van rookmelders is belangrijk. Als je woning aan alle eisen voldoet, kun je een certificaat krijgen. Hiervoor kun je terecht bij speciale bedrijven die de keuring uitvoeren en een certificaat geven als je woning veilig genoeg is. De meeste nieuwbouwwoningen worden al gebouwd volgens de eisen van het Politiekeurmerk. Dan krijg je het certificaat meestal van de projectontwikkelaar.

Tot 20% korting op de inboedelverzekering

Met het politiekeurmerk kun je tot wel 20% korting krijgen op de premie van je inboedelverzekering. Een aantal verzekeraars geeft deze korting niet. Onderaan deze pagina zie je een overzicht van de korting per verzekeraar.

Vergelijk inboedelverzekeringen

De premies van inboedelverzekeringen kunnen behoorlijk verschillen. Dat betekent dat je bij de aanbieder met de hoogste korting  niet automatisch de laagste premie krijgt. Maak dus ook een vergelijking van de verschillende inboedelverzekeringen om te kijken wat voor jou het voordeligst is. Maar laat de korting natuurlijk niet liggen als je er recht op hebt. Heb je dus al een inboedelverzekering en heb je nog geen korting, terwijl je wel een certificaat hebt voor een Politiekeurmerk Veilig Wonen? Neem dan vooral contact op met je verzekeraar of tussenpersoon om  te kijken of je recht hebt op korting.

ABN Amro 20%
Allianz 15%
ANWB 10%
ASR 15%
Avero 15%
Bruns ten Brink 0%
Centraal Beheer 10%
Delta Loyd 20%
Ditzo 0%
FBTO 15%
Goudse 0%
ING 0%
Interpolis 10%
Klaverblad 10%
London 10%
Nationale Nederlanden 15%
Nederlanden van Nu 15%
Ohra 20%
Polis Direct 10%
Reaal 0%
SNS 0%
Turien & Co 15%
Unigarant 10%
Univé 0%
Verzekeruzelf.nl 10%
Zelf.nl 0%

Lees meer over: inboedelverzekering

Tweeten 0
Google+ 3
Suzan Samson

Over Suzan Samson

Suzan is als manager woonverzekering verantwoordelijk voor alles rondom opstal- en inboedelverzekeringen maar ook de bijbehorende verzekeringen zoals aansprakelijkheid- en rechtsbijstandverzekeringen. Ze zorgt naast eenvoudige en goede vergelijkingen ook voor verzekeringen tegen een scherpe prijs die je makkelijk en snel kunt afsluiten. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.574
560