Sinds anderhalve week krijg je als je bij Independer je zorgverzekering 2016 afsluit, een gratis tandongevallen-verzekering. Met deze tandongevallen-verzekering ben je verzekerd voor tandartskosten na een ongeluk. Bijvoorbeeld als je na een val van je fiets twee voortanden kwijtraakt. Dit kost al snel ruim 2000 euro. De basisverzekering vergoedt deze kosten niet. Independer heeft ook een commercial gelanceerd over de tandongevallen-verzekering.

De commercial over de tandongevallen-verzekering is een ’tag-on’. Dat betekent dat deze altijd wordt getoond na een van onze andere commercials, waarin we voor consumenten orde proberen te scheppen in de chaos.

Commercial Independer nov 2015 - 10 sec

Bekijk ook onze andere commercials die momenteel op tv te zien zijn.

 

Bespaar op zorgkosten

Ben jij goed verzekerd in 2024? Vergelijk en bespaar op je nieuwe zorgverzekering

Praat mee2 Reacties op “Commercial Independer over tandongevallen-verzekering”
  1. Marijke Roeloffzen schreef op 

    Wat een fijn “cadeau” zeg. Moet je eerst een ongeluk krijgen een een paar tanden uit je bek hebben wil je ervan kunnen profiteren. En als je nu niet fietst?? En als je nu nooit ongelukken hebt? En wat als je een kunstgebit hebt?? Waarschijnlijk zitten niet veel mensen op dit “cadeau” te wachten alleen al vanwege het feit dat je eerst ongelukken moet krijgen. Kunnen jullie geen cadeau geven waar iedereen wat aan heeft?? Echt waardeloos!

    vriendelijke groeten,
    Marijke Roeloffzen

    1. Beste Marijke,

      Wij hopen natuurlijk dat niemand zijn of haar zorgverzekering nodig heeft :)
      Maar mocht je wel zorg nodig hebben, is het natuurlijk belangrijk dat je een goede dekking hebt.

      De tandongevallen-verzekering is een gratis extra dekking die je krijgt als je bij Independer je zorgverzekering afsluit. Tot nu toe hebben wij hier veel positieve reacties op gekregen.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Ik hoop dat mijn aanvraag goedgekeurd word.
10