Expertadvies via WhatsApp

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

whatsappJe herkent het vast wel. Je hebt een vraag over je verzekeringen, maar je hebt eigenlijk geen tijd of zin om te bellen of te mailen. Wat is er dan makkelijker dan even snel via Facebook of Twitter een berichtje te sturen? Bij Independer zien we al langer dat steeds meer mensen op deze manier hun vragen stellen. Omdat wij je graag zo persoonlijk mogelijk én snel willen helpen, kun je ons nu ook via WhatsApp bereiken.

Neem de proef op de som

Wil jij ook het gemak ervaren van onze service via WhatsApp? Voeg dan onderstaande nummers toe aan de contactpersonen in je mobiele telefoon. Je kunt ons al je vragen appen over auto-, woon-, reis-, en zorgverzekeringen en energie. Dus wil je weten of je ergens voor verzekerd bent? Of heb je een vraag over het aanvragen van een verzekering? Stuur ons gerust een appje. Wij reageren op je berichten op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur.

Onderwerp Telefoonnummer WhatsApp
Autoverzekeringen 06-82 84 62 44
Woon-, reis-, en zorgverzekeringen 06-82 65 87 41
Energie 06-10 93 07 59

Binnen een half uur antwoord

Via WhatsApp krijg je bij ons op werkdagen van 9:00 tot 17:00 uur binnen een half uur antwoord. Maar meestal lukt het ons om al binnen tien minuten te reageren. Hier doen we natuurlijk altijd onze uiterste best voor. En natuurlijk ben je verzekerd van een goed advies van een expert.

Tweeten 0
Google+ 0
Steffen Broeders

Over Steffen Broeders

Steffen is junior tekstschrijver/ webredacteur. Hij (her)schrijft onder meer e-mails, teksten voor de website en het weblog. Steffen is begonnen op de klantenservice Autoverzekeringen en werkt sinds 2014 bij Independer.nl. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.610
603