Zoals je misschien weet onderhandelt Independer.nl met verzekeraars over scherpe prijzen en de beste voorwaarden. Dat zie je ook terug in onze TV-commercials. Volgende week gaan we onze nieuwe TV-commercial opnemen en hierin zullen onze klanten een belangrijke rol spelen. Het liefst willen we onze echte klanten laten zien: jou dus! Wil jij figureren in onze TV-commercial? Meld je dan aan!

Wat kun je verwachten?

Goed nieuws: je hoeft niet te kunnen acteren! We willen graag onze klanten laten zien zoals ze zijn. De opnames vinden plaats op woensdag 3 juli in Amsterdam, op dezelfde locatie als onze vorige commercial. De opnames vinden plaats tussen 8.00 uur en 20.00 uur, maar je hoeft waarschijnlijk niet de hele dag aanwezig te zijn. Je ontvangt een éénmalige vergoeding van 35 euro (reiskosten worden helaas niet vergoed). De commercial zal in de loop van dit jaar op televisie te zien zijn.

Aanmelden? Dat kan hier!

Stuur voor donderdag 27 juni een mail met je naam, adres en telefoonnummer naar Suzanne Persoon via spersoon@independer.nl. Wij bevestigen uiterlijk vrijdag 27 juni of je kunt deelnemen en stemmen de details als exacte locatie, tijd, etc af.

Let op: het is erg leuk om opnames mee te maken, en de kans dat je op tv komt is groot. Maar om teleurstellingen te voorkomen is het goed vantevoren te weten dat je tussendoor waarschijnlijk veel moet wachten. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat je jouw gezicht in de uiteindelijke commercial niet (goed) ziet.

Praat mee4 Reacties op “Figureer jij straks in onze tv-commercial? Meld je aan!”
  1. lisa schreef op 

    klopt het dat ik de nieuwe reclame nog niet gezien heb?

    1. Dat klopt Lisa, vanaf a.s. woensdag is onze nieuwe commercial te zien op televisie. We zetten hem dan ook op ons weblog, dus daar kun je hem terugkijken. Ben je erg nieuwsgierig? Op Facebook geven we vandaag alvast een preview voor onze fans!

  2. yasmina schreef op 

    wanneer komt de commercial op tv?

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
gewoon goed
10