Hypotheekadviseurs nu ook vergelijken op prijs-kwaliteitverhouding

| Door: (2 reacties)

Hypotheekadviseurs nu ook vergelijken op prijs-kwaliteitverhoudingIndepender.nl

Afgelopen maanden hebben wij heel hard gewerkt aan onze website voor het vergelijken van hypotheekrentes en hypotheekadviseurs. Deze vergelijkingen zijn nu compleet vernieuwd!
Helemaal nieuw is dat wij de prijs-kwaliteitverhouding van hypotheekadviseurs tonen en de adviseurs daarop rangschikken. Zo kun je sneller en makkelijker een goede keuze maken voor een hypotheekadviseur.

Vergelijking hypotheekadviseurs

De vergelijking van hypotheekadviseurs werd tot nu toe gebaseerd op het cijfer van de reviews van consumenten en kwaliteitsmetingen van het adviesproces (Kwaliteitscheck). Vanaf nu is hier ook de prijs van het adviseren en regelen van een hypotheek aan toegevoegd. En dat is belangrijk, want vanaf 1 januari 2013 moet je je hypotheekadviseur rechtstreeks betalen voor zijn of haar diensten. Met het weergeven van de prijs-kwaliteitverhouding zie je direct welke adviseur in jouw regio het beste scoort en vind je gemakkelijker een adviseur die bij jou past.

Vergelijking hypotheekrentes

Ook de vergelijking van hypotheekrentes is aangepakt. We hebben de website een nieuwe, frisse layout gegeven. Je kunt met één muisklik de actuele hypotheekrentes, voorwaarden en het klantcijfer bekijken.

Heb jij onlangs hypotheekadvies gehad?

Check dan nu of je hypotheekgesprek goed is verlopen met de Kwaliteitscheck. Je krijgt na afloop van de check een gratis adviesrapport die je eventueel met de hypotheekadviseur kunt bespreken.

Lees meer over: hypotheek

Tweeten 0
Google+ 2

Ben je benieuwd of jouw hypotheekadviseur je een goed en volledig advies heeft gegeven? Vul onze online vragenlijst in en ontvang direct een gratis adviesrapport.

Marga Lankreijer-Kos

Over Marga Lankreijer-Kos

Marga houdt zich binnen Independer.nl al ruim 5 jaar bezig met de producten Hypotheken en Lenen. Zij is onder andere verantwoordelijk voor de vergelijkingen en informatie op de website en weblog, onderzoeken op het gebied van hypotheken, hypotheekadviseurs en lenen. Lees verder

2 Reacties op dit artikel
  1. Het wordt tijd de kwaliteitscheck klaar te maken voor 2013…!

    Jamie Hilgersom 22 juni 2012 om 15:10
  2. Beste Jamie,
    Ik zal je reactie even per e-mail beantwoorden.

    Marga Lankreijer-Kos (Independer.nl) 25 juni 2012 om 09:38
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603