Inboedelverzekering: Independer.nl beste website

| Door: (8 reacties)

Independer.nl

Independer.nl komt als beste website voor een inboedelverzekering naar voren in de laatste Web Performance Scan die WUA! deze maand uitvoerde. Het onderzoek werd voor de vierde keer uitgevoerd. Op de tweede plek is ING te vinden en op de derde plek Univé.

Er zijn deze meting veel verschuivingen te zien ten opzichte van de vorige meting in november 2010. Toen was Independer.nl nog op de achtste plaats terug te vinden. Sindsdien is er op onze site dan ook veel veranderd bij onze vergelijking van inboedelverzekeringen. In februari 2011 lanceerden we een vernieuwde vergelijking voor woon-, opstal en inboedelverzekeringen. Daarmee werd het veel gemakkelijker om een inboedelverzekering af te sluiten. We zijn daarom erg trots en blij om te zien dat de verbetering in de vergelijking ook in dit onderzoek naar voren komt.

Independer.nl scoort op vrijwel alle onderzochte thema’s hoger dan in november 2010. De online vindbaarheid steeg van 27,5% naar 35%. Op de thema’s Eerste Indruk, Kwaliteit en Vormgeving scoort Independer.nl de eerste plaats. Uiteindelijk zou 12,5% van de respondenten het liefst een inboedelverzekering via Independer.nl willen afsluiten.

Lees meer over: inboedelverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Suzanne Persoon

Over Suzanne Persoon

Suzanne zorgt ervoor dat alle Independer-content in optimale vorm is en dat je die via het juiste kanaal tegenkomt. Dat kan bijvoorbeeld hier op ons blog, Facebook of op informatiepagina's zijn. Ze onderhoudt ons weblog en forum en is verantwoordelijk voor webcare en social media activiteiten van Independer. Suzanne werkt sinds 2007 bij Independer. Lees verder

8 Reacties op dit artikel
 1. wil graag eenvoudige inboedel verzekering afsluiten

  mme kolhorn visser/geen koppelteken 17 januari 2012 om 11:06
  • Voor vrijblijvend advies over een inboedelverzekering kunt u bellen met onze klantenservice via telefoonnummer 035-6265544. Wij helpen u graag verder.

   Ellen Glerum (Independer.nl) 18 januari 2012 om 12:11
  • Neem geen avero-achmea !!!
   Sturen een expert bij inbraak langs. Die vervolgens alles afkraakt zo dat je met een nog slechter gevoel dan net na de inbraak in afwachting bent van wat gaat een verzekering doen. Schade was al ruim 1200 euro aan reparatie en dan heb ik het nog niet over de 2 laptops een plasma tv contant geld video camera en foto camera de kluis en mobiele telefoons. komen ze met een voorschot van 2100 euro !!!! Dan ben je dus bij mij aan de beurt, al dat gezeik over dagwaardes enzo wat kunnen wij daar mee. Juist helemaal niks want we moeten duur weer kopen. Camera was 11 jaar oud maar iedere vakantie hadden we er plezier van en komende wintersport zal ik hem erg missen.

   Smoisty 18 januari 2013 om 11:30
 2. mijn man en ik verhuizen ibinnenkort naar Maastricht en ik zou graag informatie over opstal-en inboedel verzekering willen aanvragen

  H.A. Van der Ende-Delfos Visser 25 juli 2012 om 00:28
 3. Beste mevrouw Van der Ende-Delfos Visser,
  Wanneer u een van onze adviseurs belt zullen zij u helpen met het vinden van een passende verzekering. Zij zijn van maandag tot en met vrijdag van 8:30 tot 21:00 bereikbaar op 035-6265544.

  Sharon Gerritsen (Independer.nl) 25 juli 2012 om 08:43
 4. Inboedelverz.
  Onze inboedelverz loopt binnen kort af. dus even bij independer kijken voor een inboedel + aansprakelijkheidsverz. de eerste ZELF.NL (real sns) kosten 11.05 euro + twee maal polis kosten 20.euro hier mede komt de premie uit op 12.71 euro gaat het dus niet worden. tweede CENTRAALBEHEER. 13.11 euro oke,
  vervolgens even bij centraal zelf kijken 11.91 oke een verschil van 1.20 euro.
  of is het zo dat independer de nieuwe premie al handhaaft en dat centraal beheer hier in is achter gebleven.
  graag hier wat meer informatie over.

  met vriendelijke groet.
  j g m rozen

  j g m. rozen 25 augustus 2012 om 17:14
 5. Beste heer Rozen,

  Op de website van Independer.nl wordt automotisch een berekening gemaakt op een All Risk dekking. (schade door eigen schuld / schade van buiten komende omheilen). Dit is de meest uitgebreide dekking die verzekerd kan worden. Wij vinden het belangrijk dat er bij een verzekering alles verzekerd is bij een schade.
  Op de website van Centraal Beheer kunt u er voor kiezen de All Risk dekking niet standaard mee te verzekeren. Hierdoor bent u verzekerd tegen een lagere dekking. Dit geeft precies het verschil wat u hierboven vermeld.

  Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Vriendelijke groet,
  Manuela Vos
  Independer.nl Woon- en Reisverzekeringen

  Manuela Vos (Independer.nl) 27 augustus 2012 om 11:15
 6. Welke verzekeringen heb je nodig als je een nieuw huis koopt en wat kost me dat pakket totaal per maand?

  Ankie SORMANI 11 december 2012 om 16:22
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.610
603