Independer 54e in WUA! Top 100 beste websites 2013

| Door: (nog geen reacties)

Independer 54e in WUA! Top 100 beste websites 2013Independer.nl

De website van Independer is op de 54e plaats geëindigd in het onderzoek van WUA! naar de honderd beste websites van 2013. Independer scoorde een 6,9 gemiddeld. De winnaar van het onderzoek was Bol.com, gevolgd door Belvilla.nl en KLM.com.

Websites uitgebreid beoordeeld

Tijdens het onderzoek krijgen de respondenten een case voorgelegd en gaan ze online op zoek naar een product of dienst. De zoekstrategie mogen zij daarbij zelf bepalen. De websites die zij vervolgens tegenkomen, worden uitgebreid beoordeeld. Er wordt onder meer gekeken naar de eerste indruk, de gebruiksvriendelijkheid en de informatiewaarde. Op basis daarvan geven de respondenten een eindcijfer.

485 respondenten beoordelen Independer

485 respondenten hebben Independer beoordeeld. 93,8% daarvan klikt op Independer als de website in een zoekmachine verschijnt. Uiteindelijk geeft 30,8% aan voor Independer te kiezen om een product af te sluiten.

Vorig jaar werd Independer 22e in de top 100 beste website 2012.

 

Tweeten 0
Google+ 0
Ferdy Cornelissen

Over Ferdy Cornelissen

Ferdy is online marketeer en schrijft over onze verzekeringsproducten. Hij zorgt ervoor dat ingewikkelde verzekeringstaal begrijpelijk en eenvoudig leesbaar is. Hij doet dit op onze website, maar ook daarbuiten en houdt ook contact met journalisten en vakgenoten. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.609
603