Het is deze zomer alweer 15 jaar geleden dat Independer werd opgericht. Dat moest gevierd worden! Afgelopen vrijdag vierden we daarom met alle (oud)-Independers groot feest op het plein van ons pand. Thema: Robin Hood. Independer werd namelijk opgericht als Robin Hood N.V., helemaal passend bij onze achtergrond en idealen. Inmiddels heten we ‘gewoon’ Independer N.V., maar onze Robin Hood achtergrond blijft nog vaak terugkomen. Zo ook in dit feest: kantelen op ons dak, een middeleeuws decor, bijpassende feesttent, varken aan het spit en verklede Independers sierden het decor.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje:

Independer bestaat 15 jaar - Robin Hood feest

Praat mee5 Reacties op “Independer bestaat 15 jaar!”
  1. Bernadette Bohm schreef op 

    Hallo Independers!

    Wat een ontzettend leuk en gezellig feest was het (weer!) afgelopen vrijdag! Leuk om oude bekende weer eens te zien en te spreken! Ik zou zeggen, geniet van de flipperkast en tot ziens!

    groetjes,
    Bernadette

  2. Mike Soetenbroek schreef op 

    Van harte gefeliciteerd aan alle Independers. Ga zo door! Ik ben al jaren vaste klant en blij met wat jullie voor elkaar hebben gekregen.

  3. Melanie schreef op 

    Hallo,

    Op welke site komen de foto’s te staan wie de fotograaf heeft gemaakt op 05-09-2014 op
    Het feest?

    Groetjes melanie

    1. Hi Melanie,

      Deze komen niet online te staan, het zijn wel heel erg veel foto’s ;-) Ben je ergens specifiek benieuwd naar? Je mag natuurlijk altijd bij ons langskomen om even te kijken!

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Snel afgesl
10