Independer bestaat 15 jaar!

| Door: (5 reacties)

Independer.nl

Het is deze zomer alweer 15 jaar geleden dat Independer werd opgericht. Dat moest gevierd worden! Afgelopen vrijdag vierden we daarom met alle (oud)-Independers groot feest op het plein van ons pand. Thema: Robin Hood. Independer werd namelijk opgericht als Robin Hood N.V., helemaal passend bij onze achtergrond en idealen. Inmiddels heten we ‘gewoon’ Independer N.V., maar onze Robin Hood achtergrond blijft nog vaak terugkomen. Zo ook in dit feest: kantelen op ons dak, een middeleeuws decor, bijpassende feesttent, varken aan het spit en verklede Independers sierden het decor.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje:

Tweeten 0
Google+ 0
Suzanne Persoon

Over Suzanne Persoon

Suzanne zorgt ervoor dat alle Independer-content in optimale vorm is en dat je die via het juiste kanaal tegenkomt. Dat kan bijvoorbeeld hier op ons blog, Facebook of op informatiepagina's zijn. Ze onderhoudt ons weblog en forum en is verantwoordelijk voor webcare en social media activiteiten van Independer. Suzanne werkt sinds 2007 bij Independer. Lees verder

5 Reacties op dit artikel
 1. Hallo,

  Op welke site komen de foto’s te staan wie de fotograaf heeft gemaakt op 05-09-2014 op
  Het feest?

  Groetjes melanie

  Melanie 8 september 2014 om 21:38
  • Hi Melanie,

   Deze komen niet online te staan, het zijn wel heel erg veel foto’s ;-) Ben je ergens specifiek benieuwd naar? Je mag natuurlijk altijd bij ons langskomen om even te kijken!

   Suzanne Persoon (Independer.nl) 9 september 2014 om 08:58
 2. Van harte gefeliciteerd aan alle Independers. Ga zo door! Ik ben al jaren vaste klant en blij met wat jullie voor elkaar hebben gekregen.

  Mike Soetenbroek 9 september 2014 om 07:27
 3. Hallo Independers!

  Wat een ontzettend leuk en gezellig feest was het (weer!) afgelopen vrijdag! Leuk om oude bekende weer eens te zien en te spreken! Ik zou zeggen, geniet van de flipperkast en tot ziens!

  groetjes,
  Bernadette

  Bernadette Bohm 9 september 2014 om 09:36
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603