Independer beste site voor woonverzekeringen!

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

Ook in 2017 is Independer de beste website om online woonverzekeringen af te sluiten. Net als vorig jaar is Independer eerste geworden in het jaarlijks onderzoek van onderzoeksbureau WUA!.

Het onderzoek

Wua! doet regelmatig onderzoek naar online aanbieders. Voor dit onderzoek hebben ze 400 respondenten gevraagd op zoek te gaan naar een woonverzekering. 200 op desktop en 200 op mobiel. Zij hebben minstens 3 á 4 websites ge-evalueerd en naar aanleiding hiervan een vragenlijst ingevuld. Tot slot moesten zij een voorkeur aangeven.

Independer is overall op de eerste plaats geëindigd. Univé is tweede geworden en Centraal Beheer derde.

Trots op onze nieuwe website

Vorig jaar wonnen we de prijs met onze oude website. Sindsdien hebben we compleet vernieuwd en zijn we nog druk bezig om onze website steeds een stukje beter te maken. Dat we dit jaar weer de WUA! Award hebben gewonnen is voor ons de bevestiging dat we op de goede weg zijn. We zijn hier dan ook erg trots op.

Tweeten 0
Google+ 0
Annemarie Wolbers

Over Annemarie Wolbers

Op zoek naar informatie op Independer.nl? Annemarie zorgt ervoor dat alle teksten die jij op onze website leest zo compleet en aantrekkelijk mogelijk zijn. En missen we nog onderwerpen? Dan zorgt Annemarie dat we ook daarover schrijven. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603