‘bij independer’: een echt verhaal met echte mensen
Deel met een vriend:

‘bij independer’: een echt verhaal met echte mensen

Wellicht heb je ‘m al voorbij zien komen: onze nieuwe tv-commercial. En hij is anders dan dat je van ons bent gewend. Dat komt onder andere omdat je geen acteurs ziet, maar echte mensen. We willen namelijk het echte verhaal aan mensen vertellen over Independer. Wie we zijn, wat we doen en waarom we dingen doen voor onze klanten. Onze nieuwe manier van communiceren heet daarom ‘bij independer’. Vanaf nu zie je onze eigen medewerkers, klanten en andere ‘echte mensen’ terug in al onze uitingen. 

Bij Independer vertellen we het echte verhaal

Bij Independer doen we meer dan het vergelijken van verzekeringen. We zijn er juist zodat jij met een gerust hart zelf je eigen financiële beslissingen kan nemen. We proberen verzekeringen daarom inzichtelijk en makkelijk voor je te maken. En natuurlijk doen we dat ook in combinatie met de allerbeste service. Alleen merkten we dat onze klanten, dus ook jij, hier niet altijd van op de hoogte zijn. En dat vinden we zonde. Daarom gaan we vanaf nu alle mooie dingen die we doen, groot of klein, met je delen. Zodat jij ziet en weet wat er gebeurt ‘bij independer’.

Eerlijke communicatie zonder te veel poespas

Hoe gaan we de buitenwereld vertellen wat er gebeurt ‘bij independer’? Nou precies zoals we dit ook tegen onze eigen vrienden zouden vertellen. Op een eerlijke manier, zonder opsmuk. Want bij Independer houden we niet van hard schreeuwen of beloftes die we niet kunnen waarmaken. Zo vertellen we je bijvoorbeeld hoeveel zorgverzekeraars we vergelijken en dus ook hoeveel niet. En we tonen altijd de beste zorgverzekeraar bovenaan, ook als we hier geen samenwerking mee hebben en er dus niet aan verdienen. Hieronder zie je twee billboards die de afgelopen dagen in heel Nederland waren te zien.

Geen acteurs, maar echte mensen

In onze nieuwe commercial zie je mensen die op een gewone herfstdag door Rotterdam lopen. Deze mensen wisten niet dat ze gefilmd werden. Achteraf hebben we ze om toestemming gevraagd om een rol in onze commercial te spelen. Natuurlijk was het veel makkelijker geweest als we een script met acteurs hadden. Maar bij een echt verhaal horen echte mensen. Daarom laten we ook in onze andere uitingen, zoals op de website of op Facebook, de mensen zien die hier dagelijks voor jou klaarstaan.

zorg-fase1-pros-set1-970x250-v2

imana-fbsamantha-fb

Onze klanten aan het woord én in beeld

Waarom zouden we over onze klanten praten als we ze ook zelf aan het woord kunnen laten. Wij vroegen aan een aantal van onze klanten of ze een rol wilden spelen in onze uitingen. Onder andere Edith en Marije zeiden enthousiast en volmondig “ja”. Ze zijn fan van Independer en wilden graag meewerken aan onze campagnes. Zij zijn nu te zien in krantenadvertenties, op banners of op billboards. En daar zijn we natuurlijk erg trots op. Maar wie zijn onze klanten?

Marije (41) heeft haar autoverzekering bij Independer afgesloten. “Independer handelt mijn schade snel en efficiënt af. En dat efficiënte past heel goed bij mijn manier van werken”. Marije woont samen met haar man en drie kinderen in Naarden en heeft haar eigen bedrijf Wenk Training & Coaching. Ze begeleidt (startende) leerkrachten in het basisonderwijs. En ze werkt daarnaast ook als docent en coach op diverse PABO’s.

independer-im2_overonder

Edith (40) heeft haar zorg-, autoreis– en aansprakelijkheidsverzekering bij Independer lopen. “Independer is makkelijk, snel en jullie denken echt met me mee. Scheelt me bakken met tijd!”.  Edith woont in Amsterdam en is trainer, coach en interim-manager. Ze helpt klanten bij praktisch leiderschap en communicatie met haar eigen bedrijf Addfuel en is daarnaast eigenaar van Process Communication Nederland. En naast al dat werken, reist ze het liefst rond en houdt ze van duiken.

independer-im2_overstappen_260x95mm

Word jij het nieuwe gezicht van Independer?

De komende tijd zullen we nog meer klanten vragen of ze het gezicht van Independer willen zijn. Lijkt dit jou leuk? Laat dan een reactie achter onder dit bericht. En wie weet schitter jij straks in één van onze uitingen.

Geschreven door: Marlis ten Ham,

Reacties

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Waarschuw me bij nieuwe reacties op dit artikel. (Je kan je hiervoor ook apart aanmelden.)

Verzekeringen vergelijken en direct afsluiten

Goedkope verzekering? Independer helpt jou gemakkelijk verzekeringen vergelijken

verzekering vergelijken

"Zeer snel duidelijk en makkelijk afgesloten"

Mevr. J. Korver uit ZAANDAM
2017-08-31, woonverzekering

"allemaal heel duidelijk, soepel, op moment dat mij uitkwam."

Anoniem uit SOEST
2017-08-23, autoverzekering

"Snel en makkelijk "

Anoniem uit NIEUWEGEIN
2017-09-09,

"Prima service en goede informatie."

Dhr. R.J. ten Bos uit MAARSSEN
2017-08-23, autoverzekering

"Snel en correct afhandelen van verzekeringen. Prijs kwaliteit goed"

Dhr. Faassen uit BELFELD
2017-08-26, rechtsbijstandverzekering

"Super makkelijk en snel. "

Anoniem uit GOUDA
2017-09-07,

"Nog onvoldoende ervanring met Independer voor een accurate review"

Dhr. Kuijl uit AMSTERDAM
2017-09-16, beste-in-1-pakket

"Overzochtelijk en snel"

Mevr. P.J. Fiolet uit ZAANDIJK
2017-08-25, autoverzekering

"Snel en overzichtelijk"

Dhr. S. Ganpat uit ROTTERDAM
2017-09-03, reisverzekering

"Goede service"

Dhr. H. Jansen uit KESTEREN
2017-09-01, autoverzekering

"Niet tevreden "

Dhr. J. Kowalczyk uit HEDEL
2017-09-02, autoverzekering

"Efficiënt "

Anoniem uit AMSTERDAM
2017-09-15, autoverzekering

"Handige snelle app!"

Anoniem uit VENRAY
2017-08-25, autoverzekering

"Goed en snel geregeld"

Anoniem uit GORINCHEM
2017-09-02, autoverzekering

"Nvt"

Dhr. N. Sadi uit HOOGVLIET ROTTERDAM
2017-09-02, autoverzekering