In september 2013 heeft WUA onderzoek gedaan onder 200 respondenten die op zoek zijn naar een reisverzekering. Zij moesten via internet op zoek gaan naar een passende reisverzekering. In dit onderzoek is Independer op de vijfde plaats geëindigd. Ook is het de enige vergelijkingssite die in de top 10 staat.

Independer derde keuze oriënteren reisverzekering

Independer is de derde keuze als het gaat om het oriënteren van een reisverzekering.  De reisvergelijking geeft weinig ergernissen bij de bezoekers. Bijna alle verzekeraars in de top 10,  zijn ook te vinden in de reisvergelijking van Independer.

Vergelijking reisverzekeringen Independer

Ben je op zoek naar een reisverzekering? Bekijk dan in een keer alle reisverzekeringen in de online reisvergelijking van Independer. Je krijgt dan direct te zien welke reisverzekering het beste bij jouw vakantieplannen past.

Verzekerd op reis

Ga je binnenkort reizen? Vergelijk reisverzekeringen en ga verzekerd op pad.

Praat mee8 Reacties op “Independer hoogst genoteerde reisvergelijking in WUA onderzoek”
  1. marleen (Independer.nl) schreef op 

    Beste Adri,

    Wilt u gebruik maken van uw reisverzekering binnen Nederland? Dan hebben alle verzekeraars een bewijs van een betaalde overnachting nodig.

    Heeft u familie in het buitenland? Dan verschillen de voorwaarden van de verzekeraars. Wij kunnen samen met u een vergelijking maken en gelijk controleren of de polisvoorwaarden dekking bieden.

    Voorbeelden van verzekeraars die dekking bieden voor kostbaarheden als u in het buitenland (zonder overnachting) zijn bijvoorbeeld: Aegon en Avero Achmea.

  2. adri perdok schreef op 

    is er een reisverzekering die bij verlies, van iets kostbaars, tijdens verblijf bij familie, dus geen betaalde overnachting , toch schade vergoed?

  3. Beste R.vd.Wijk,
    De goedkoopste reisverzekering met een maximale reisduur van 365 dagen is op dit moment 33,88 Euro per jaar bij Avero Achmea. Dit is voor 1 persoon met een Europa dekking en zonder aanvullende dekkingen. Als je hierover meer informatie wenst dan raad ik je aan telefonisch contact op te nemen met ons, zodat we dit kunnen bespreken.

  4. R.vd.Wijk schreef op 

    Welke doorlopende reisverzekering heeft de premie voor 30 euro voor 365 dagen

  5. Beste A.F. Batist-Bossy,

    Voor een periode van 41 dagen is het voordeliger om een doorlopende reisverzekering voor een jaar af te sluiten. Deze sluit u al vanaf € 30 per jaar. Terwijl een kortlopende reisverzekering minstens € 50 kost. Voor een goede prijsopgave kunt u het beste contact opnemen met onze klantenservice via 035-626 55 44. Wij zijn vandaag tot 21.00 uur bereikbaar. Op zaterdag kunt u ons bereiken van 10.00 tot 16.00 uur.

  6. A.F. BATIST- BOSSY schreef op 

    ik wil een reiverzekering afsluiten voor 41 dagen beginnende 25 juni 2014
    \eventueeeen annuleringsverzekering;;
    mijn geboortedatum 8 juni 1921, gezond
    gaarne uw reactie en prijsopgave

  7. Beste meneer/mevrouw vd Heijden,

    In principe vergoed geen enkele verzekeraar de niet genoten reisdagen, als u niet in het ziekenhuis heeft gelegen. Wel zijn er verzekeraars die hier coulanter mee omgaan, mits u bewijs heeft dat u al die dagen niks heeft kunnen doen. Bijvoorbeeld middels een bewijs van een arts die is langs geweest. Wij kunnen zo op voorhand niet zeggen welke verzekeraars dit zijn, omdat het per geval bekeken moet worden.

  8. n vd heijden schreef op 

    Geacht lezer(es)
    Ik ben op zoek naar een annuleringsverzekering die niet genoten vakantiedagen
    dekt door ziekte.
    Mijn vorige verzekering deed dit namelijk niet. Die zeggen je moet in het ziekenhuis gelegen hebben. (unigarant)
    Op vakantie in Cuba ben ik 5 dagen dusdanig ziek geweest (maar niet in het ziekenhuis gelegen) dat je kunt spreken van geen vakantie hebben.
    Mijn vraag welke verzekering vergoed dit wel.

    Met vriendelijke groet. N vd H

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Vlot, duidelijk en gemakkelijk
10