Independer.nl 10 jaar actief in Hilversum

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

Deze week viert het Hilversumse bedrijf Independer.nl haar 2e lustrum. Independer.nl helpt consumenten bij het vergelijken en afsluiten van financiële producten zoals verzekeringen en hypotheken. In februari 2000 ging de website www.independer.nl voor het eerst de lucht in.

Het bedrijf is opgericht door de Gooiers Edmond Hilhorst en Diederik de Groot van Embden. Begonnen in een grachtenpand in Amsterdam, verhuisde Independer.nl eind 1999 naar de monumentale door Dudok ontworpen Snelliusschool aan de Snelliuslaan in Hilversum. Daar startte Independer.nl met 16 medewerkers en waren er nog twee andere bedrijven in het pand gevestigd. Inmiddels werken er aan de Snelliuslaan zo’n 130 medewerkers en heeft Independer.nl het hele pand in gebruik. In het begin konden op de website alleen spaarrekening, hypotheekrentes en autoverzekeringen worden vergeleken. Nu biedt Independer.nl vergelijkingen aan van ondermeer auto-,zorg-, reis-, uitvaart- en levensverzekeringen, spaarrekeningen en hypotheken en kunnen verzekeringen ook direct online worden afgesloten. Met zo’n 6 miljoen bezoekers per jaar is Independer.nl de grootste financiële vergelijkingsite en behoort het tot de 25 grootste tussenpersonen van Nederland.

Op vrijdagavond 12 februari viert Independer.nl haar tweede lustrum met een groot themafeest (Winterwonderland). Hiervoor zijn behalve de huidige medewerkers alle oud-medewerkers en buurtbewoners uitgenodigd. Op de binnenplaats is een grote verwarmde tent geplaatst en er wordt tijdelijk een kleine ijsbaan aangelegd. De Amsterdamse zanger Jeffrey Schenk, de Levende Jukebox en de Hilversumse coverband DEAN zullen die avond optreden.

Tweeten 0
Google+ 0
Esther Storm

Over Esther Storm

Esther Storm is tekstschrijver/redacteur en (mede)verantwoordelijk voor alle online en offline communicatie. Ze (her)schrijft onder meer persberichten, e-mails, teksten voor de website en het weblog en is eindredacteur van de nieuwsbrief. Esther werkt sinds 2004 bij Independer.nl. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603