Independer.nl best vindbare website van 2012

| Door: (2 reacties)

Independer.nl

Independer.nl is in 2012 de best vindbare website van in Nederland. iProspect onderzocht voor de zevende keer de vindbaarheid van de 100 grootste online adverteerders. Daaruit bleek dat Independer.nl bij 26 van de 30 relevante zoektermen op de eerste pagina in de zoekresultaten scoort. Met een eindcijfer van 9,8 staat Independer.nl daarmee op nummer 1. Op nummer 2 eindigde de Rijksoverheid en op nummer 3 de ANWB.

Onderzoeksopzet

Voor de 100 grootste online adverteerders (op merkniveau) in Nederland werd een 30-tal zoekwoorden samengesteld. Daarbij werd gemeten op welke positie de website van een merk verschijnt in de natuurlijke Google resultaten.

Trots

Voor Independer.nl is het als online bedrijf natuurlijk belangrijk om goed gevonden te worden door consumenten. Of je nu zoekt naar een autoverzekering, zorgverzekering of uitvaartverzekering. Daar werken we (samen met de experts van Orangevalley) dan ook hard aan. We zijn trots op deze prijs! Dit hebben we alvast gevierd met een echte Google-taart.

Google Taart

We kregen ook nog een taart van iProspect zelf:

Taart iProspect

iProspect komt de taart langsbrengen bij het online team:

Foto team

Tweeten 0
Google+ 8
Suzanne Persoon

Over Suzanne Persoon

Suzanne zorgt ervoor dat alle Independer-content in optimale vorm is en dat je die via het juiste kanaal tegenkomt. Dat kan bijvoorbeeld hier op ons blog, Facebook of op informatiepagina's zijn. Ze onderhoudt ons weblog en forum en is verantwoordelijk voor webcare en social media activiteiten van Independer. Suzanne werkt sinds 2007 bij Independer. Lees verder

2 Reacties op dit artikel
  1. Ha Suzanne,
    Mag ik het recept van die taart?

    S. De bonk 4 december 2012 om 00:46
  2. @S. de Bonk: Natuurlijk :) Als u uw e-mailadres naar weblog@independer.nl stuurt, zal ik het recept aan u doorsturen.

    Suzanne Mooij (Independer.nl) 4 december 2012 om 08:21
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.609
603