Independer.nl beste vergelijkingssite voor autoverzekeringen

| Door: (12 reacties)

Independer.nl beste vergelijkingssite voor autoverzekeringenIndepender.nl

Independer.nl komt als de beste vergelijkingssite voor autoverzekeringen naar voren in het laatste WUA! onderzoek. De beste website is volgens consumenten nu ANWB en op nummer twee staat Allsecur. Independer.nl is op de derde plek te vinden en daarmee de beste vergelijkingssite op dit gebied.

Bij de vorige drie metingen was Independer.nl steeds op nummer 1 te vinden als beste website. Daarmee is Independer.nl deze meting dus twee plaatsen gezakt. De score is bijna gelijk aan die van de vorige meting, maar de concurrentie scoort deze meting hoger. Independer.nl scoort op alle website-onderdelen  hoger dan een 7.

Aan het onderzoek van WUA! namen 40 respondenten tussen de 19 en 60 jaar oud deel. Ze zochten 2 uur lang online naar een autoverzekering en waren vrij in hoe ze wilden  zoeken en beslissen. Zij beoordeelden de gevonden websites op 10 onderdelen, waarna WUA! een groepsdiscussie hield om alle bevindingen te bespreken.

Lees meer over: autoverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Suzanne Persoon

Over Suzanne Persoon

Suzanne zorgt ervoor dat alle Independer-content in optimale vorm is en dat je die via het juiste kanaal tegenkomt. Dat kan bijvoorbeeld hier op ons blog, Facebook of op informatiepagina's zijn. Ze onderhoudt ons weblog en forum en is verantwoordelijk voor webcare en social media activiteiten van Independer. Suzanne werkt sinds 2007 bij Independer. Lees verder

12 Reacties op dit artikel
 1. Ik zoek een verzekering zonder beperking verblijf buitenland van 3 maanden

  d de wijngar=ert 21 juli 2012 om 16:17
  • Beste D. de Wijngaert,

   Er zijn verzekeraars waarbij het mogelijk is om uw auto te verzekeren zonder beperking voor een verblijf in het buitenland van drie maanden. Om geheel vrijblijvend te bekijken welke verzekeraar in dit geval het best bij u past, kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn bereikbaar op het nummer 035-626 55 44. Wij helpen u graag verder.

   Astrid Leek (Independer.nl) 23 juli 2012 om 14:48
  • geachte lezer dezes ,ik ben niet zo thuis in de digitale wereld .ik zit daarom op een site die hier waarschijnlijk niet voor bestemd is .al eerder heb via jullie verzekeringen afgesloten tot volle tevredenheid ik heb toch een vraag voor u ,wellicht weet u daar antwoord op .bij meerdere bedrijven die een rekening sturen met daaraan verbonden een acceptgiro worden kosten in rekening gebracht van 50 eurocent tot 1.50 euro .volgens mijn informatie mag dit wettelijk niet klopt dat ????? hopelijk kunt u mij verder helpen met dank j kaspers

   j kaspers 23 april 2013 om 14:42
   • Beste J. Kaspers,

    Over dit onderwerp hebben wij helaas niet genoeg kennis om u een goed antwoord te kunnen geven. Uit onze eigen ervaring weten wij wel dat sommige bedrijven extra korting geven als u door middel van automatische incasso betaalt. Bij betaling door middel van acceptgiro krijgt u deze korting niet, maar dan zijn dit geen extra kosten. Ook mogen bedrijven misschien wel kosten in rekening brengen als zij u hier ten tijden van de aanschaf van het product over hebben geïnformeerd. Hoe dit wettelijk is geregeld is bij ons echter niet bekend.

    Astrid Leek (Independer.nl) 23 april 2013 om 16:23
 2. Een opzegservice die geen opzegservice is.
  Hou er rekening mee dat men zelf nog steeds de oude verzekering moet opzeggen.
  Er wordt wel mee geadverteerd maar voor de rest doet Independer er niets mee.
  Na telefonisch contact gaf independer aan geen tussenpersoon te zijn.
  Wel is het dan natuurlijk vreemd dat alle gegevens via independer.nl worden verwerkt.

  Slechte service en teleurgesteld in Independer.nl.

  SVH 18 september 2012 om 15:30
  • Beste SVH,

   Helaas mogen wij niet bij alle verzekeraars uw autoverzekering namens u opzeggen. Een bericht hierover van Independer.nl is voor deze verzekeraars namelijk niet rechtsgeldig. Om een verzekering stop te zetten, heeft de verzekeraar dan een handtekening of een bevestiging per e-mail van de klant zelf nodig.

   Astrid Leek (Independer.nl) 21 september 2012 om 16:51
 3. Hallo wat is de beste en de goedkoopste autoverzekering?

  Mvg kim

  Kim 24 september 2012 om 20:14
  • Beste Kim,

   Ik raad u aan om even te bellen met onze klantenservice. Wij kunnen dan voor u bekijken waar u uw auto het best kunt verzekeren. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 035-626 55 44 (maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur).

   Astrid Leek (Independer.nl) 25 september 2012 om 15:13
 4. L.S.
  Ik zou graag een autoverzekering (WA + casco) willen afsluiten bij ZLM. per 1 januari 2013.
  Dit is echter on-line niet mogelijk. ZLM staat echter wel vermeld in uw vergelijkingssite.

  Op dit moment heb ik een autoverz. via Generali.

  De te verzekeren auto is nu ouder dan 10 jaar.
  Kunt u mij verder adviseren? De autoverzekering is bij Generali ondergebracht in een zgn.
  “gezinspolis”; w.o. dekking voor WA en inboedel.

  Jelle J. Visser 14 oktober 2012 om 23:41
  • Beste Jelle J. Visser,

   Het klopt inderdaad dat u de verzekering bij ZLM niet via onze website kunt aanvragen. Wij hebben namelijk geen samenwerkingsverband met deze verzekeraar, waardoor wij alleen de premie op onze website kunnen laten zien. Als u de verzekering wilt aanvragen bij ZLM kunt u contact met hen opnemen op het nummer 0113-238 000.
   Als u eerst nog een advies wilt over autoverzekeringen kunt even telefonisch contact met onze klantenservice opnemen. Wij zijn bereikbaar op het nummer 035-626 55 44.

   Astrid Leek (Independer.nl) 15 oktober 2012 om 18:58
 5. Hallo beste medewerker, :-)

  Straks hoop ik een autootje te kopen, een Renault Mégane met kenteken SR JB 02. :-) Net als Kim hierboven…hahaha, wil ik graag de béste én Goedkoopste verzekering van u weten! Bij voorbaat mijn dank!
  Met vriendelijke groeten u een hele fijne DaG toewensend, Dank aan God! :-)

  Marga ;-)

  Marga Westfeest 10 april 2013 om 12:30
  • Beste Marga,

   U kunt hiervoor het best even bellen met onze klantenservice. Wij kunnen dan voor u bekijken waar u uw Renault Mégane en Peugeot 306 het best kunt verzekeren. Wij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 035-626 55 44 (maandag t/m vrijdag van 08.30 uur tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur).

   Astrid Leek (Independer.nl) 10 april 2013 om 13:42
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603