Independer.nl behoort tot best geleide ondernemingen van Nederland

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

Independer.nl is een van de 45 best geleide ondernemingen van Nederland. Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma dat Deloitte in samenwerking met TiasNimbas Business School, de Kamer van Koophandel, VNO-NCW en Management Team organiseert. De jaarlijkse Deloitte competitie is dit jaar voor de derde keer in Nederland georganiseerd en richt zich op grote en middelgrote bedrijven.

Het Best Managed Companies programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro. De focus ligt op excelleren door goed management. Verder is er speciale aandacht voor omzetgroei, strategie- en beleidsvorming, organisatie en processen, besturing en beheersing, informatietechnologie en mensen en cultuur.


Profiel Independer.nl
directie: Serge van Lier (cfo)
locatie: Hilversum
product/dienst: vergelijkingssite voor financiële producten, gezondheidszorg en goede doelen
sinds: 1999
omvang: 150 medewerkers< Serge van Lier is erg te spreken over de combinatie van elementen waar de BMC-prijsvraag uit bestaat. “Je beoordeelt eerst jezelf als bedrijf door de vragenlijst in te vullen, dan krijg je bezoek van twee auditors die het nog eens helemaal met je doornemen en vervolgens doet de jury van een afstandje de beoordeling nog eens over. Dat levert in mijn ogen een goed, inzichtrijk beeld op.” Veel nieuwe inzichten heeft het proces de cfo van de financiële vergelijkingssite Independer naar eigen zeggen niet opgeleverd. “Het was vooral een bevestiging dat we op de goede weg zitten. Maar ik raakte zeer geïnspireerd bij de netwerkborrel. Daar kom je allerlei verschillende bedrijven tegen en hoor je hoe die met zaken als snelle groei omgaan, of met de gevolgen van de kredietcrisis.” Van Lier herinnert zich zo een technisch productiebedrijf dat met stilstand te maken had gekregen en voor zijn klanten innovatievouchers had uitgeschreven. “Die huurden in feite hun mensen gratis uit aan klanten, voor innovatieve projecten. Zo hielden ze hun mensen aan het werk en wisten ze een enorme goodwill te kweken. Een mooi voorbeeld van innovatieve bedrijfsvoering.” Independer.nl is een al jaren snel groeiend bedrijf dat vele prijzen heeft gewonnen, met name als het gaat om de kwaliteit van de website. “Daar zijn we heel blij mee”, zegt Van Lier. “Maar deze prijsvraag gaat niet zozeer over de kwaliteit van onze dienst zelf, alswel over de manier waarop we dat hier intern georganiseerd hebben. En dat vind ik toch wel heel aardig.”

Tweeten 0
Google+ 0
Hans de Bruin

Over Hans de Bruin

Hans de Bruin is verantwoordelijk voor de online marketing van Independer.nl. Hij houdt zich dagelijks bezig met de promotie van de website op het internet. Hans werkt sinds 2006 bij Independer.nl en is één van de initiatiefnemers van dit weblog. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603