Independer.nl in top 25 beste websites 2012

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

Maandag maakte WUA! de Top 100 Beste Websites van 2012 bekend. Independer.nl staat op nummer 22 en komt daarmee als beste financiële vergelijkingssite uit de bus. De top 100 is gebaseerd op 13.381 websitebeoordelingen van 2.090 respondenten. Zij beoordeelden de websites op de thema’s als ‘vormgeving’, ‘eerste indruk’, ‘web imago’ en ‘kwaliteit’. Independer.nl behaalde een totaalscore van 7,1. Op nummer 1 staat Bol.com en op nummer 2 Booking.com. BCC.nl staat op nummer 3. Bekijk de volledige lijst van de 100 Beste Websites van 2012.

We zijn erg blij met deze plaats: het is mooi om te zien dat consumenten ons kennen en waarderen. WUA! bezorgde deze heerlijke taart om ons mee te feliciteren:

Taart WUA

Tweeten 0
Google+ 0
Suzanne Persoon

Over Suzanne Persoon

Suzanne zorgt ervoor dat alle Independer-content in optimale vorm is en dat je die via het juiste kanaal tegenkomt. Dat kan bijvoorbeeld hier op ons blog, Facebook of op informatiepagina's zijn. Ze onderhoudt ons weblog en forum en is verantwoordelijk voor webcare en social media activiteiten van Independer. Suzanne werkt sinds 2007 bij Independer. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.609
603