Independer.nl krijgt twee nominaties voor de Gouden Schilden

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

Sinds 2009 worden de Gouden Schilden (de Financiële Dienstverleningsawards) uitgereikt aan bedrijven en personen die uitmuntend presteren op het gebied van verzekeren. Dit jaar is Independer.nl genomineerd voor de Gouden Schilden in twee categorieën:

Andere genomineerden
Op 6 september moeten we onze nominatie voor de e-business award gaan verdedigen. Alex Vermogensbeheer, EyeOpen, Figlo en Mondial Assistance zijn de andere genomineerden.

De beste klant communicatie Award is een publieksprijs en wordt beoordeeld door de consument. In deze categorie nemen we het op tegen Allsecur, Financial Life Support, Inshared en Stichting Pensioenregister.

Waardering vanuit de branche
Dat de consument onze ‘Gemakkelijk’-strategie waardeert, bleek al uit de de toemame in het aantal afgesloten verzekeringen, de toename in NPS-score en de awards die we van WUA! ontvingen voor de beste website voor autoverzekeringen. Erg leuk dat de branche onze initiatieven ook waardeert.

Tijdens de awarduitreiking op 22 september horen we of we een award hebben gewonnen. In 2009 won Independer.nl al het Gouden Schild voor E-Business en in 2010 de E-business award financiële branche.

Tweeten 0
Google+ 0
Natasja Hogendoorn

Over Natasja Hogendoorn

Natasja is verantwoordelijk voor 1-op-1 marketing binnen Independer.nl. In haar functie staat het opbouwen en het onderhouden van een goede klantrelatie centraal. Natasja werkt sinds juni 2007 met veel plezier bij Independer.nl. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.609
603