Independer.nl opnieuw een van de Best Managed Companies

| Door: (2 reacties)

Independer.nl opnieuw een van de Best Managed CompaniesIndepender.nl

Voor de vierde keer op rij is Independer.nl uitgeroepen tot één van de ‘Best Managed Companies’ van Nederland. Best Managed Companies is het programma waarbij Deloitte (samen met VNO NCW, ING, Management Team en Tias Nimbas) voor het zesde achtereenvolgende jaar zoekt naar de best geleide bedrijven. Dit onderzoek wordt gedaan onder Nederlandse (middel)grote bedrijven.

75 winnaars

Dit jaar was het thema ’Is your comfort zone future-proof?’. In de afgelopen maanden zijn onder meer onze strategie, bedrijfsvoering en resultaten grondig onder de loep genomen. Op basis van de uitkomsten hiervan heeft een jury circa 75 bedrijven genomineerd. De landelijke jury bepaalt uiteindelijk welke ondernemingen een jaar lang de titel ‘Best Managed Company’ mogen voeren. Wij zijn er enorm trots op dat we er dit jaar weer bij horen!

Werken bij Independer.nl: een bijzondere cultuur

Independer.nl is de grootste online tussenpersoon en vergelijker van Nederland en ook één van de leukste werkgevers. En dat merk je binnen ons bedrijf. Er hangt een informele sfeer waarin mensen kansen krijgen om door te groeien en initiatieven te tonen. In ons werk staan vier kernwaarden centraal. Deze waarden dragen wij niet alleen uit naar onze klanten, maar ook intern. Zo houden we niet alleen tevreden klanten, maar ook tevreden medewerkers. Lees meer over werken bij Independer.nl.

Tweeten 0
Google+ 5
Esther Storm

Over Esther Storm

Esther Storm is tekstschrijver/redacteur en (mede)verantwoordelijk voor alle online en offline communicatie. Ze (her)schrijft onder meer persberichten, e-mails, teksten voor de website en het weblog en is eindredacteur van de nieuwsbrief. Esther werkt sinds 2004 bij Independer.nl. Lees verder

2 Reacties op dit artikel
  1. ……..jullie zullen er echt aan moeten gaan wennen, misschien totdat jullie onder “grote bedrijven” gaan vallen?

    ;-)) Proficiat!

    hans 21 mei 2013 om 13:49
  2. Dank voor je compliment Hans! We zijn er nog steeds erg blij mee als middelgroot bedrijf :-)

    Esther Storm (Independer.nl) 21 mei 2013 om 14:44
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.609
603