Independer.nl wederom bij best geleide bedrijven van Nederland

| Door: (1 reactie)

Independer.nl

Independer.nl mag zich ook in 2011 tot de best geleide organisaties binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf rekenen. Dit blijkt uit het Best Managed Companies programma dat Deloitte organiseert in samenwerking met de Kamer van Koophandel, VNO-NCW, TiasNimbas Business School en Management Team. Deloitte organiseert het Best Managed Companies programma dit jaar voor de vierde keer. Vorig jaar mocht Independer.nl zich ook tot de best geleide ondernemingen van Nederland rekenen.

Alle deelnemende organisaties uit het midden- en grootbedrijf zijn door consultants van Deloitte geanalyseerd. Het programma richt zich op niet-beursgenoteerde Nederlandse ondernemingen met een omzet van minimaal 10 miljoen euro, waarvan het management ook een aandeel in het bedrijf heeft. Naast omzetgroei heeft Best Managed Companies speciale aandacht voor de thema’s strategie- & beleidsvorming, organisatie & processen, besturing & beheersing, informatietechnologie en mensen & cultuur.

Tweeten 0
Google+ 0
Suzanne Persoon

Over Suzanne Persoon

Suzanne zorgt ervoor dat alle Independer-content in optimale vorm is en dat je die via het juiste kanaal tegenkomt. Dat kan bijvoorbeeld hier op ons blog, Facebook of op informatiepagina's zijn. Ze onderhoudt ons weblog en forum en is verantwoordelijk voor webcare en social media activiteiten van Independer. Suzanne werkt sinds 2007 bij Independer. Lees verder

1 Reactie op dit artikel
  1. Gefeliciteerd met deze award. Hier kunnen velen jaloers op zijn lijkt mij, maar via AM-web zullen ze wel weer met modder gooien schat ik in.
    Niets van aantrekken lijkt mij. SUPER!

    S. Regnerus, Huis & Hypotheek Sneek 9 mei 2011 om 15:38
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.609
603