Independer.nl wint Thuiswinkel Award

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

Gisterenavond werden de Thuiswinkel Awards uitgereikt. Wij waren erbij en gingen met een mooie prijs naar huis. We wonnen de vakjury prijs in de categorie ‘Product Experience’. Om deze award te winnen, is het van belang dat de consument jouw producten optimaal ervaart en beleeft. Bij Independer.nl doen we hiervoor erg ons best. We zijn daarom enorm trots en blij dat we hiervoor zijn beloond met een award.

thuiswinkelawards1
Ruud Martens (Algemeen directeur Independer.nl) legt uit hoe belangrijk ‘Product Experience’ is voor Independer.nl

We helpen je zoeken naar de juiste verzekering

De vakprijs ‘Strawberry Product Experience’ is voor onze klanten misschien een onbekende prijs. Maar voor Independer.nl is ‘Product Experience’ heel belangrijk. Deze term geeft aan hoe jij als klant onze website beleeft. We streven ernaar om onze klanten gemak te geven. Hoe doen we dat? We zorgen er onder andere voor dat jij op onze website goed kunt zoeken naar de juiste verzekering. En dat we hulp bieden als je dit nodig hebt. Maar we proberen ook zo volledig mogelijk te zijn. We laten je alle details zien van een verzekering, zodat je precies weet wat je afsluit. En natuurlijk kun je op detailniveau verzekeringen met elkaar vergelijken. De jury had unaniem voor Independer.nl gestemd en roemde met name het feit dat we complexe materie als verzekeringen zo simpel en inzichtelijk hadden weten te maken.

De uitreiking van de award

Met ongeveer 100 andere e-commerce bedrijven zaten we in een chique zaal van Hotel Huis ter Duin. Uiteraard geheel in smoking en paarse strik. Katja Schuurman nam de presentatie op zich en reikte veel awards uit. We zaten tot 10 uur ’s avonds in spanning en waren erg blij toen we de award in ontvangst mochten nemen. Op het podium kregen we een mooie gelegenheid om nogmaals te vertellen wat ons drijft en waar we voor staan; gemak en transparantie.

thuiswinkelawards2
Maarten Hoekstra (Marketingmanager Independer.nl) geeft Katja een bespaartip; vergelijk je verzekeringen op Independer.nl

thuiswinkelawards3
Poseren met Ellen Snijder (Fashionchick) en Victor Terpstra (Strawberries)

Tweeten 0
Google+ 4
Maarten Hoekstra

Over Maarten Hoekstra

Maarten is marketing manager en schrijft over onze TV en radio campagnes en onze merkpositionering Beter voor Elkaar. Samen met het reclamebureau Etcetera bepaalt Maarten welke boodschap we in spotjes over willen brengen en hoe Beter voor elkaar hier in terugkomt. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.609
603