Independer, de vergelijkingssite van financiële producten, doet dit jaar voor de vijfde keer mee aan het Best Managed Programma. “Wij willen ons elke dag verbeteren en daarom doen we mee aan het BMC programma. Het programma houdt een spiegel voor, waardoor je ziet op welke punten je goed bezig bent en welke punten voor verbetering vatbaar zijn.” Serge van Lier, Financieel directeur, vertelt in onderstaand video-interview meer over de deelname aan het programma.

Het thema van Best Managed Companies 2015 is ‘Hoe flexibel is uw businessmodel?’ Volgens Ralph Lange, Directeur Marketing Grootbedrijf & Instellingen ING, is dit voor bedrijven een uitdagend thema. “Elk bedrijf moet zijn businessmodel, zeker in deze tijd van snelle technologische veranderingen, blijvend kunnen toetsen.” Serge van Lier: “Dus ook wij zullen nadenken over wat ons volgend businessmodel is. Over vijftien jaar moet het iets anders zijn, want als de zelfrijdende auto er dan is, wordt er geen autoverzekering meer vergeleken.”

Independer - voor de vijfde keer van de Best Managed Companies

Over Best Managed Companies

Best Managed Companies is het programma waarbij voor het achtste achtereenvolgende jaar wordt gezocht naar de best geleide bedrijven binnen het Nederlandse midden- en grootbedrijf. Dit jaar is het thema ’Hoe flexibel is uw businessmodel?’. Wanneer je deelneemt aan het programma, bestuderen ze onder meer je strategie, bedrijfsvoering en resultaten met het Business Maturity Model. Tevens bekijken ze je financiële situatie en hoe flexibel je onderneming. Dat wordt gedaan met de Conditietest van ING. Op basis van de uitkomsten nomineert een jury circa 75 bedrijven. Deze bedrijven worden gehuldigd tijdens een gala op 22 januari 2016 en mogen een jaar lang de titel ‘Best Managed Company’ voeren. BMC wordt georganiseerd door Deloitte en ING.

Lees hier meer over het Best Managed Companies programma.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
Snel afgesl
10