Independer past communicatie hypotheekproducten aan

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

Bij Independer geloven we in transparante communicatie. Daarom vind je vanaf dinsdag 4 juli op onze website het exact aantal hypotheekaanbieders bij wie je via Independer een hypotheek kunt afsluiten.

Omdat we continu onderhandelen met verschillende hypotheekaanbieders waar we nog niet mee samenwerken, kozen we er eerder voor het aantal niet verder te specificeren. Vanaf 4 juli passen we het aantal hypotheekaanbieders op onze website dus continu aan, zo is altijd up-to-date terug te vinden met welke aanbieders wij samenwerken.

Wij vergelijken alle aanbieders

Zoals aangegeven in het dienstverleningsdocument, op onze website en in het adviesgesprek vergelijken wij alle aanbieders van hypotheken, dus ook de aanbieders waar wij geen samenwerking mee hebben. De klant wordt hier in het eerste telefoongesprek over geïnformeerd.

Transparantie als kernwaarde

Onlangs stond er in De Geldgids (een uitgave van de Consumentenbond) een artikel over het afsluiten van een hypotheek met advies bij Independer. In het artikel staat dat de Consumentenbond vindt dat wij van tevoren duidelijk zouden moeten aangeven dat je via ons bij ‘slechts’ 19 van de ruim 40 hypotheekaanbieders daadwerkelijk een hypotheek kunt afsluiten. Wij zijn het eens met de Consumentenbond dat onze communicatie duidelijker kan. Transparantie is een kernwaarde bij Independer, vandaar ook dat wij de communicatie op onze website duidelijker en concreter maken.

Lees meer over: hypotheek

Tweeten 0
Google+ 0

Ben je benieuwd of jouw hypotheekadviseur je een goed en volledig advies heeft gegeven? Vul onze online vragenlijst in en ontvang direct een gratis adviesrapport.

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603