Schade aan je auto door een ander? Dan kun je rekenen op de Independer Schadeclaim Service. Onze schadecoaches helpen je de kosten vergoed te krijgen van de tegenpartij. Jij, als klant van Independer, maakt kosteloos gebruik van onze service.

Autoschade claimen is niet makkelijk

Je denkt er liever niet over na: iemand rijdt tegen je auto aan. Je hebt hierdoor flinke schade, wat doe je? Het merendeel van de mensen belt direct met de verzekeraar. Maar wat blijkt? Je hebt een WA-autoverzekering of een WA + beperkt casco verzekering en dat betekent dat je eigen verzekeraar je niet verder zal helpen. Je bent dus nu op jezelf aangewezen. Je zult zelf achter de verzekeraar van de tegenpartij aan moeten om je schade vergoed te krijgen. En dat kan best lastig zijn. Je krijgt met allerlei ingewikkelde regelgeving en verzekeringsinformatie te maken. In de praktijk kost je het daarom vaak veel tijd en moeite om de vergoeding te krijgen waar je recht op hebt. Gelukkig kun je hiervoor bij de Independer Schadeclaim Service terecht. Onze schadecoaches nemen dit gehele proces voor je uit handen.

Wat doen onze schadecoaches voor jou?

Heb je schade aan je auto door een derde? En is het niet jouw schuld? Dan staan onze schadecoaches, ongeacht welke verzekering je hebt, altijd voor je klaar. Wij claimen namens jou de kosten op de tegenpartij. Denk hierbij aan de kosten die nodig zijn om je auto te herstellen, maar bijvoorbeeld ook de ziekenhuiskosten omdat je lichamelijk letsel hebt opgelopen. En als je auto niet meer rijdt of in de garage staat, is het fijn als je toch kunt verder rijden. Daarom zorgen we dat maar liefst 75% van de kosten van het vervangend vervoer worden vergoed. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er communicatie is met de betrokken partijen. Denk aan de verzekeraar van de tegenpartij, getuigen of politie. Je hoeft hier zelf niets voor te doen. Wij houden je op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Waarom claimt Independer voor jou schade?

Autoschade is al erg genoeg. Helemaal als je er niks aan kunt doen en vervolgens zelf de tegenpartij aansprakelijk moet stellen en de schade moet verhalen. De schadecoaches van Independer nemen dit vervelende en vaak lange proces voor je uit handen. Wij hebben veel ervaring met het verhalen van schade en helpen je dit zo snel en effectief mogelijk vergoed te krijgen. De Independer Schadeclaim Service is voor jou, als Independerklant, altijd gratis. Ook als we schade gaan verhalen en dit achteraf niet lukt, is de service voor jou kosteloos.

Autoverzekering vergelijken

Bespaar gemiddeld 259 euro per jaar

Praat mee4 Reacties op “Independer Schadeclaim Service: wij zijn er voor je bij schade”
  1. Jerry Jansen schreef op 

    Dit klinkt heel mooi. Onze zoon heeft vorig jaar augustus met onze auto een aanrijding gehad, of eigenlijk twee. Bij de eerste aanrijding is de veroorzaker achterop gereden toen onze zoon voor het stoplicht stond te wachten. Onze zoon wilde uitstappen, maar de veroorzaker is er ervandoor gegaan. Onze zoon wilde daarom verder rijden, en terwijl hij intussen contact probeerde te leggen met de politie, uiteraard met de telefoon op de carkit, is hij per ongeluk op een busbaan terecht gekomen. Daar is hij nog een keer aangereden door een automobilist die niet uit keek, geen voorrang verleende, en daardoor tegen de auto waarin onze zoon reed aan is gekomen. Onze verzekering gooit het nu op roekeloosheid, terwijl onze zoon niet roekeloos gereden heeft. Dit is beaamt door de politie. Door deze situatie wilt onze verzekering de schade van de tegenpartij op ons verhalen, en onze schade niet dekken. We zijn all-risk verzekerd. We laten het er vanzelfsprekend niet bij zitten, maar het is intussen wel een enorme touwtrekkerij. Wat kunnen we ermee. We hebben hierover contact met een advocaat, en ze geeft ons tips, maar willen we de zaak aan haar overlaten dan kost dat ons enorm veel geld. Ik hoor graag of jullie hier iets mee kunnen.. groetjes Jerry Jansen

  2. Philip schreef op 

    Ok, heel mooi! Maar hoe kom ik hiervoor in aanmerking?

    Bvd

    Philip

    1. Beste Philip,

      Bedankt voor uw reactie. En fijn dat u zo enthousiast bent over de Schadeclaim Service.

      Alle klanten van Independer kunnen gratis gebruikmaken van de Independer Schadeclaim Service. Wij claimen voor u de kosten die voortkomen uit autoschade. Als u een autoverzekering heeft, maakt het niet of dit een WA-autoverzekering, WA + beperkt casco autoverzekering of een WA + Volledig Casco autoverzekering (Allrisk) is. Het is wel belangrijk dat een ander deze schade heeft veroorzaakt, er moet dus een aansprakelijke tegenpartij zijn.

      Vriendelijke groet,

      Marlis ten Ham

    2. jos Hellenthal schreef op 

      De schadeclaim service stopt as de tegenpartij niet wil betalen .
      Het hele verhaal stopt als er een gang naar de rechter gemaakt moet worden.
      Kortom, dat verhaal van we gaan de schade voor u verhalen, is een wassen neus.

      Het hete schadre claim service verhaal, stat of valt bij de goodwill van de tegenpartij.
      Als dese zijn poot stijf houdt, dan geeft independer gewoon op en gaat niet naar de rechter.

      <Kortom, een kul service, die alleen werkt voor de overduidelijke makkelijke gevallen.

Geef een reactie

Lees onze huisregels.

Dit vinden onze klanten van ons
9,2
Op basis van 375.630 klantbeoordelingen hoe we dit berekenen bekijk ze allemaal
alles overzichtelijken eenvoudig
8