Independer wint publieks- en juryprijs bij de Shopping Awards 2017

| Door: (3 reacties)

Independer.nl

Bij de uitreiking van de Shopping Awards 2017 ging de prestigieuze publieksprijs ‘Shopping Awards XL’ in de categorie Financiële Diensten naar het Hilversumse bedrijf. Daarnaast mocht Independer de juryprijs in de categorie Financiële Dienstverlening, de Shopping Excellence Award, in ontvangst nemen. Dit is een belangrijke erkenning van zowel klanten als van een professionele jury voor het belangrijke werk dat Independer doet voor de Nederlandse consument.

Ruud Martens, algemeen directeur Independer: “Dit is echt fantastisch, we zijn enorm trots! Beide awards zijn een waardering voor het harde werk van alle Independers de afgelopen jaren. Het is geweldig om via deze award de erkenning te krijgen van onze klanten; voor hen doen we het tenslotte allemaal. Beide awards geven een steun in de rug om onze droom te blijven najagen: we willen het voor iedereen gemakkelijk maken met een gerust hart financiële producten af te sluiten én we willen de financiële wereld transparant maken.”

Over de Shopping Awards

De Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards) worden jaarlijks uitgereikt tijdens het Award Gala. De Shopping Awards XL zijn publieksprijzen. De prijzen komen tot stand op basis van een beoordeling door consumenten die een online aankoop hebben gedaan. De Shopping Excellence Awards zijn de meest prestigieuze vakprijzen waarvoor partijen zich aanmelden op basis van een case-inzending. Een professionele jury oordeelt op de kwaliteit van de online activiteiten en op de integratie van verschillende digitale kanalen die online en offline gebruikt worden. Een derde pijler is de digitale stap voorwaarts die het bedrijf het afgelopen jaar heeft gezet.

Juryrapport

Independer heeft de awards gekregen omdat het bedrijf volgens de jury “op vernieuwende wijze twee complexe financiële productgroepen (hypotheken en pensioenen) introduceerde.” “Daarnaast heeft Independer in 2016 de organisatie heringericht en investeringen versneld om de voorsprong in de markt uit te bouwen. Ook werd er tijdig ingespeeld op toekomstige ontwikkelingen.” De jury prijst de goede balans tussen de ideologische en commerciële kant van Independer, de techniek achter de doordachte, gelaagde website en de persoonlijke benadering naar de consument.

Onderstaande video geeft een beeld van de mogelijkheden als je een zorgverzekering afsluit op Independer.nl.

Tweeten 0
Google+ 0
3 Reacties op dit artikel
  1. Gefeliciteerd, echt verdient!

    Jeannette 24 maart 2017 om 11:33
  2. Super cool! Gefeliciteerd allemaal!

    Maarten 24 maart 2017 om 21:38
  3. Bedankt voor de felicitaties! Heel leuk om zulke positieve reacties te krijgen, en natuurlijk bedankt voor jullie vertrouwen :)

    Sophia de Graaff (Independer.nl) 25 maart 2017 om 10:28
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.606
603