Independer wint Thuiswinkel Awards voor beste vergelijkingssite

| Door: (1 reactie)

Independer.nl

Voor de Thuiswinkel Awards heeft Independer de prijs gewonnen voor beste vergelijkingssite. Dit is in de subcategorie Vergelijkingssites. 

Independer ook genomineerd voor ‘Beste webwinkel van Nederland’

Daarnaast is Independer ook nog in de race voor de prijs ‘Beste webwinkel van Nederland’. Naast Independer zijn ook Bol.com, Coolblue en Wehkamp genomineerd. De uitreiking hiervan vindt plaats op donderdag 27 maart in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk. De presentatie wordt verzorgd door Ruben Nicolai.

Tweeten 0
Google+ 0
Ferdy Cornelissen

Over Ferdy Cornelissen

Ferdy is online marketeer en schrijft over onze verzekeringsproducten. Hij zorgt ervoor dat ingewikkelde verzekeringstaal begrijpelijk en eenvoudig leesbaar is. Hij doet dit op onze website, maar ook daarbuiten en houdt ook contact met journalisten en vakgenoten. Lees verder

1 Reactie op dit artikel
  1. Wat kritikaster/criticaster allemaal voor syniniemen heeft, één ding is zeker, hij gunt Independer en alle medewerkers hun hardverdiende prijs…..proficiat!!

    muggenzifter (zn) : bedilal, criticaster, haarklover, kommaneuker, mierenneuker, pezewever, pietlut, raisonneur, scherpslijper, vitter
    betweter (zn) : alweter, bedilal, bemoeial, criticaster, frik, pedant, waanwijze, weetal, wijsneus, wise guy
    vitter (zn) : afkammer, criticaster, criticus

    kritikaster 15 maart 2014 om 10:09
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.609
603