Independer.nl beste website voor autoverzekeringen

| Door: (3 reacties)

Independer.nl

Independer.nl is voor internetgebruikers gemakkelijk te vinden, en de vormgeving van de website sluit het beste aan bij wat de doelgroep zoekt en prettig vindt. Dit blijkt uit de Web Performance Scan die het Amsterdamse onderzoeksbureau WUA! onlangs heeft uitgevoerd. 274 websites waar autoverzekeringen worden aangeboden werden onderzocht.

En daar zijn we natuurlijk geweldig blij mee. Sinds de oprichting zijn we bezig met het continu verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid, de informatiewaarde, en de selectie van het best passende produkt bij de bezoeker. Daarnaast hebben we de laatste jaren veel aandacht besteed aan een goede vindbaarheid op het web. Erg mooi dat we daarmee nu aantoonbaar een voorsprong hebben opgebouwd. Klik hier voor meer informatie over het onderzoek van WUA!.Gaan we nu tevreden achterover leunen ? Nee hoor. We werken hard aan nieuwe verbeteringen waar de gebruikers van Independer.nl baat bij zullen hebben. Wilt u op de hoogte blijven van deze ontwikkelingen ? Abonneert u zich dan hier op onze Nieuwsbrief.

Lees meer over: autoverzekering

Tweeten 0
Google+ 0
Mieke van Os

Over Mieke van Os

Mieke van Os werkt sinds 2000 bij Independer.nl en is daar met haar team verantwoordelijk voor Business Intelligence. Is vooral geïnteresseerd in consumentengedrag in combinatie met e-commerce. Is zelf een “Gemakzoeker”, die niet al te veel tijd wil besteden aan het vergelijken van financiële producten. Lees verder

3 Reacties op dit artikel
 1. Goed bezig- helemaal eens met dit resultaat

  Herman 24 mei 2009 om 22:45
 2. independer 1 dag te laat ben je de lul ze helpen je niet meer
  heb nog nooit provblemen gehad maar nu wel dankzij independer

  bob 19 september 2009 om 21:58
 3. Beste Bob,
  Ik begrijp dat je een slechte ervaring hebt met Independer.nl. Als je een klacht hebt, kun je die beter rechtstreeks aan ons melden. Dat is handiger dan zo anoniem een klacht melden. Als je mij even mailt op ssamson@independer.nl, ga ik kijken wat ik voor je kan doen.

  Met vriendelijke groet,
  Suzan Samson
  Productmanager Autoverzekeringen

  Suzan Samson - Schrijvers (Independer.nl) 21 september 2009 om 10:59
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.609
603