Independer.nl wint Gouden Schild voor E-business!

| Door: (nog geen reacties)

Independer.nl

Independer.nl heeft op 11 juni het Gouden Schild gewonnen in de categorie E-business. In de categorie E-business waren ook London Verzekeringen, Erasmus, Nationale Nederlanden en Dat is het verschil genomineerd. De jury gaf Independer.nl een 8,6 voor haar prestaties en riep Independer.nl unaniem tot winnaar uit.

De Gouden Schilden worden uitgereikt aan bedrijven die uitmuntend presteren binnen de verzekeringswereld. Independer.nl is blij met de prijs en ziet deze als een erkenning voor haar toonaangevende positie in de branche op het gebied van online dienstverlening.

De jury, onder voorzitterschap van Quinity-directeur Ralf Timmer, was lovend: “Independer.nl is in alle opzichten een voorloper op het gebied van e–business en maakt bovendien gebruik van alle mogelijkheden die het internet/e-commerce ons biedt. De jury beoordeelt de manier waarop het bedrijf zijn positie heeft ingenomen in de markt als zeer goed en is daarnaast te spreken over de manier waarop Independer.nl deze positie vasthoudt/verbetert”.

Ruud Martens, directeur van Independer.nl Financieel Advies, heeft de prijs in ontvangst genomen en verklaarde: “Deze prijs is een erkening voor alle inspanningen van de afgelopen 10 jaar om het online afsluiten van verzekeringen te perfectioneren tot een uitstekende klantervaring”.

De Gouden Schilden worden jaarlijks uitgereikt door een vakjury uit de verzekeringsbranche om excellente dienstverlening beter zichtbaar te maken voor de consument.

Lees ook het volledige juryrapport.

Tweeten 0
Google+ 0
Hans de Bruin

Over Hans de Bruin

Hans de Bruin is verantwoordelijk voor de online marketing van Independer.nl. Hij houdt zich dagelijks bezig met de promotie van de website op het internet. Hans werkt sinds 2006 bij Independer.nl en is één van de initiatiefnemers van dit weblog. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.609
603