Nieuw bij Independer: zelf hypotheek afsluiten voor nieuwbouwwoning

| Door: (nog geen reacties)

Nieuw bij Independer: zelf hypotheek afsluiten voor nieuwbouwwoningIndepender.nl

Vanaf nu kun je bij Independer niet alleen voor bestaande maar ook voor nieuwbouwwoningen online een hypotheek afsluiten. En dat is goed nieuws voor alle starters en doorstromers. Want voor € 495,- sluiten ze zelf online hun hypotheek af.

Hypotheek voor nieuwbouwwoning

Een nieuwbouwwoning kopen is best spannend. Want je koopt een huis op papier en dat huis moet vaak nog vanaf de grond worden opgebouwd. Vaak weet je ook niet precies wanneer ze starten met de bouw en al helemaal niet wanneer het klaar is. Je hypotheek werkt daarom net even anders. Bij een nieuwbouwwoning krijg je onder meer te maken met:

  1. Bouwdepot
    De hypotheek bestaat bij een nieuwbouwwoning uit twee delen: de grondprijs en de prijs van de woning zelf. De grondprijs betaal je bij de notaris. De woning betaal je uit het bouwdepot in termijnen, net zo lang tot het huis af is. Lees meer over het bouwdepot.
  2. Meerwerk
    In de meeste gevallen komen er nog kosten voor meerwerk bij. Bijvoorbeeld als de keuken of badkamer niet standaard wordt meegeleverd. Je moet dit dan zelf regelen. Omdat je dit van tevoren weet, kun je het bedrag meenemen in de hypotheek.

Bij Independer helpen we je van a tot z

Er zijn nog veel meer zaken waar je aan moet denken bij het kopen van een nieuwbouwhuis. Maar geen zorgen, bij Independer helpen we je hierbij. We geven je geen hypotheekadvies, maar we begeleiden je wel tijdens het hele proces. De aanvraag doe je zelf online, de rest doe je samen met één van onze hypotheekexperts. Heb je een vraag over een hypotheek bij een nieuwbouwhuis? Of wil je weten hoe execution only werkt? Bel gerust met onze klantenservice op 035- 626 55 44.

Lees meer over: hypotheek

Tweeten 0
Google+ 0

Ben je benieuwd of jouw hypotheekadviseur je een goed en volledig advies heeft gegeven? Vul onze online vragenlijst in en ontvang direct een gratis adviesrapport.

Saskia Schravemade

Over Saskia Schravemade

Saskia is het aanspreekpunt voor alle hypotheekadviseurs binnen onze hypotheekafdeling. Zij helpt hypotheekkantoren op weg om met de juiste informatie op onze website te staan. Daarnaast schrijft zij op het weblog over alles wat met hypotheken te maken heeft. Lees verder

Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.607
603