Nieuw: tandartsen vergelijken en beoordelen op Independer.nl

| Door: (1 reactie)

Nieuw: tandartsen vergelijken en beoordelen op Independer.nlIndepender.nl

Ben je ontevreden over je huidige tandarts ? Of ga je verhuizen? Welke reden je ook hebt om op zoek te gaan naar een andere tandarts, je wilt natuurlijk wel de tandarts vinden die het beste bij jou aansluit. Dit kan nu bij Independer.nl. Want wij hebben alle praktijken in Nederland in een overzichtelijke vergelijking geplaatst.

Informatie over tandartsen bij jou in de buurt

Op Independer.nl kan je per praktijk belangrijke informatie vinden die jou kan helpen een betere keuze te maken. Denk bijvoorbeeld aan openingstijden, wie er werken, welke specialismen ze aanbieden en of ze nieuwe patiënten aannemen. Maar ook of ze een garantieregeling hebben en welke tarieven ze hanteren. Naast alle tandartspraktijken vind je ook de zelfstandig gevestigde mondhygiënisten en orthodontisten in onze vergelijking.

Mening van andere bezoekers over hun tandarts

Naast de objectieve informatie, tonen we ook de beoordelingen van patiënten over hun tandarts. Deze reviews kun je gebruiken om een nog betere keus te maken. Niet alleen kun je lezen wat de ervaringen zijn, ook hebben de bezoekers cijfers gegeven voor verschillende aspecten.

  • Is de praktijk goed bereikbaar?
  • Hoe snel kan ik terecht voor een afspraak?
  • Hoe gaat de tandarts met kinderen of angstige patiënten om?
  • Was het resultaat naar wens?

Geef zelf een review

Hoe meer reviews we per praktijk hebben hoe beter onze vergelijking wordt. Deel daarom ook jouw ervaring met je tandarts met ons. Zo help jij andere bezoekers een goede keuze te maken.

Lees meer over: tandarts

Tweeten 0
Google+ 3
Angela Hoogendoorn

Over Angela Hoogendoorn

Angela is als Productmanager Zorgkwaliteit verantwoordelijk voor de zorgzoekers van ziekenhuis, tandarts, huisarts en fysiotherapie. Op het weblog houdt zij je regelmatig op de hoogte over alles wat met gezondheidszorg en kwaliteit van zorg te maken heeft. Lees verder

1 Reactie op dit artikel
  1. Fantastisch artikel! Groetjes, Laura

    Laura Hendricks 12 september 2012 om 13:59
Reageer hierop:

Lees onze huisregels.Als je op deze buttons klikt, plaatsen Facebook, Twitter en Google+ cookies.

Ik ga akkoord

Volg ons ook voor tips, alerts en het laatste nieuws!

0
8.608
603